Modul în care faceţi sex prezice viitorul relaţiei

De Stela Moisescu pe

Dacă sexul poate face şi desface un cuplu, este important să analizezi viaţa ta sexuală, căci ea conţine indicii preţioase despre viitorul relaţiei în care te afli.
Pentru a înţelege influenţa puternică a sexului, poţi citi despre căile prin care sexul distruge o relaţie, dar şi căile prin care o înfrumuseţează.

Mai apoi, în cazul în care vrei să ştii ce vă rezervă viitorul ţie şi iubitului, în funcţie de cum faceţi sex, nu trebuie decât să vezi în care dintre afirmaţiile de mai jos te regăseşti.

Iată trei scenarii de viitor şi semnele care îl prezic! Cu cât te regăseşti în mai multe afirmaţii ale unui scenariu, cu atât el este mai probabil să ţi se întâmple.

Primul scenariu: atracţia şi armonia din pat vă vor ţine mult timp împreună

–    Ne place să facem sex de împăcare. Aşa ne asigurăm că certurile dintre noi nu ne îndepărtează unul de celălalt. De aceea, nu adormim niciodată certaţi.

–    Oricâte griji am avea pe cap, ştim cum să ne ademenim unul pe celălalt în dormitor, acolo unde parcă orice problemă îşi găseşte rezolvarea. La sfârşit ne simţim foarte relaxaţi.

–    Niciodată nu am încercat să-l pedepsesc refuzând să facem sex.

–    Amândoi avem orgasm în mod regulat şi suntem satisfăcuţi cu viaţa noastră sexuală. Nu ne confruntăm cu nicio problemă pe plan sexual.

–    Între noi există o atracţie magnetică, care face ca fiecare partidă de sex să aibă farmec, chiar dacă nu încercăm multe tehnici şi poziţii. În cazul nostru, nu e nevoie încă de varietate.

Al doilea scenariu: rutina s-a instalat, iar viitorul în doi este nesigur

–    În ultima vreme îmi ia ceva mai mult timp să ating orgasmul şi tot acum parcă mi-l doresc mai mult la fiecare partidă de sex.

–    Am început să constat că partidele de sex seamănă între ele, iar acest lucru îmi creează un disconfort şi dorinţa de a schimba ceva.

–    Discutăm despre fanteziile noastre şi ne simţim cu adevărat satisfăcuţi atunci când găsim ceva nou cu care să condimentăm partidele.

–    Simplul fapt că îl văd dezbrăcat nu mă mai incită. Am nevoie de anumite lucruri pentru a avea chef să fac sex cu iubitul meu. De aceea, punem mai mult accent pe preludiu (băi cu spumă, masaje erotice, jucării erotice) şi pe suprizele pe care ni le facem (sms-uri indecente, lenjerii provocatoare, cine romantice).

–    Amândoi ştim că a dispărut atracţia aceea puternică de la început, dar sexul a devenit provocare de a trezi pasiunea de altă dată şi uneori ne iese.

Al treilea scenariu: se concretizează o despărţire în viitor

–    Mi-a propus să încercăm o experienţă sexuală, eu l-am refuzat, dar el tot insistă.

–    Mai bine de jumătate dintre partidele noastre de sex se încheie fără orgasm pentru unul dintre noi.

–    Ne certăm destul de des din cauza sexului şi pe măsură ce trece timpul ne dăm seama că avem preferinţe foarte diferite.

–    Când el vrea sex, nu vreau eu, şi tot aşa. Nu mai reuşim să ne sincronizăm şi din această cauză facem sex cam de 3 ori pe lună, sau mai rar.

–   Partidele noastre de sex sunt monotone şi niciunul dintre noi nu pare dornic să mai încerce ceva nou. Sexul este mai degrabă o datorie ce trebuie bifată cât mai repede de pe listă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro