Semne că ești pregătită să te măriți

De Consuela Stratulat, pe

Când vine vorba de căsătorie, prietenii sau familia nu ar trebui să îți influențeze această decizie. Chiar dacă ai trecut de 30 de ani, iar oamenii te întreabă de nuntă, nu face acest pas până când nu ești cu adevărat pregătită.
Vârsta nu are nicio legătură cu momentul în care o persoană este pregătită să își ia un angajament pe termen lung. Îți dăm noi câteva semne de care ar trebui să ții cont, dacă vrei să te îndrepți spre altar.

Nu vrei ca un alt bărbat să te vadă dezbrăcată

Știi că ești pregătită să te măriți în momentul în care nu concepi ca un alt bărbat să te vadă dezbrăcată. Specialiștii susțin că cea mai puternică dovadă că ești gata să fii soția cuiva este momentul în care îți vezi viitorul alături de persoana respectivă. Nu spune nimeni nu că nu mai ai voie să tresari, când îl vezi pe actorul tău preferat la bustul gol, dar ideea de a face cu sex cu altcineva pur și simplu nu te mai încântă.

Nu vrei ca partenerul tău să se schimbe

O dovadă că ești fericită în relația ta este că nu vrei ca partenerul tău să se schimbe. Specialiștii susțin că multe cupluri ajung la altar, în speranța că acest pas îl va face pe celălalt să se schimbe, însă acest lucru nu se întâmplă niciodată.

Ești mulțumită de tine

O relație pe termen lung ar trebui să te facă să te simți bine în pielea ta, nu să te umple de frustrări. Cercetătorii susțin că, atunci când ești într-un cuplu, ar trebui să te întrebi dacă ești mai fericită, mai încrezătoare în tine și mai bună în preajma lui. Dacă răspunsul este „da”, înseamnă că ești o norocoasă și ai găsit persoana potrivită.

Vrei să fii cu iubitul tău tot timpul

Dacă simți că partenerul tău este singura persoană cu care vrei să îți petreci timpul, înseamnă că te poți îndrepta spre altar fără probleme.

Nu aștepți niciun fost să se întoarcă

Oamenii au ajuns să se căsătorească la vârste înaintate, așa că, în cele mai multe cazuri, a fost cineva foarte important în viața lor. Dacă nu îți tremură încă picioarele când îl vezi pe fostul tău iubit cu actuala parteneră, înseamnă că nu te bântuie nicio fantomă din trecut. Dacă, însă, nu suporți gândul că sărută pe altcineva, nu ești pregătită pentru căsătorie.

Ești pregătită să întorci spatele unor oportunități

Atunci când te hotărăști să te căsătorești, nu mai poți accepta job-uri în alte orașe, nu îți mai poți cheltui tot salariul pe o rochie. Dacă nu ești pregătită pentru aceste sacrificii, nu te grăbi să spui „da”.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!