5 semne că penisul îi conduce viaţa

De Stela Moisescu pe

Ai trăit vreodată cu senzaţia că tipul de lângă tine te cam foloseşte pentru sex? Unii bărbaţi sunt atât de interesaţi de aspectul sexual al unei relaţii, încât acţionează…
… doar după cum le dictează penisul şi ajung să frângă inimi după inimi. De ce cad în capcană femeile? Pentru că îţi este mult mai la îndemână să crezi că te doreşte cu ardoare, decât că este un tip obsedat de sex. Ceea ce tu vezi drept atracţie sexuală, pentru el poate fi un interes de a obţine cât mai multă satisfacţie, fără să conteze aşa de mult femeia care i-o oferă.

Scriitoarea Denise J Charles numeşte această categorie de bărbaţi simplu şi sugestiv: „the penis men”. Vorbim de bărbaţii cărora penisul le conduce întreaga existenţă şi care, din păcate, rănesc multe femei. Dacă bănuieşti că iubitul tău pune accent mult pe sex, asigură-te că nu intră şi el în această cateogorie!

Iată cum îţi dai seama că el, practic, ţine cont mai degrabă de penisul lui decât de sentimentele tale:

–    Ai crede că dacă gandeşte cu penisul e egoist în pat. Nu, nu neapărat. Tocmai pentru că este obsedat de sex, este obsedat şi de performanţă. Aşa că va face tot posibilul să te vadă satisfacută.

Cum ştii că nu e altruist în pat, ci doar narcisist? Va insista să te manifeşti, te va critica dacă eşti genul de femeie mai tăcută în pat, iar dacă nu ai orgasm cu el, nu-şi va asuma el nicio vină, ci va insinua că poate eşti frigidă. Dacă tu îi juri că te simţi excelent, nu va conta până nu-i strigi numele în pat ca să primească el confirmarea.

–    Este lesne de înţeles că ia toate deciziile sale cu partea inferioară a corpului, dacă face următoarele lucruri: te invită doar pe la el şi foarte rar în oraş, te sună doar când vrea să vă vedeţi, nu ca să te întrebe ce mai faci, nu ţi-a prezentat niciun prieten şi nu e interesat să iasă cu prietenii tăi, nu îţi povesteşte nimic despre el şi nu îţi pune întrebări despre tine.

Dacă te afli într-o astfel de relaţie, ea nu are mari şanse să devină serioasă în viitor.

–    Deşi sunteţi de puţin timp împreună, tipul care ţine cont doar de penisul lui, îţi va dezvălui fără ezitări toate fanteziile sale. Îţi va propune să încercaţi fel şi fel de lucruri. Pentru el nu contează simplul fapt că face sex cu tine. Are nevoie de experienţele x şi y pentru a se simţi satisfăcut.

Atunci când insistă pe anumite practici sexuale, fantezii, poziţii, şi se supără dacă nu vrei să le încerci, e clar că sexul e primordial pentru el.

–    Tot încearcă să programeze partidele de sex, de parcă are nevoie de o plasă de siguranţă. Nu lasă nimic la voia întâmplării. Îţi poate spune să mergeţi la filmul care rulează de la ora opt seara, nu nouă, ca să mai aveţi timp şi de altceva mai apoi.

După ce face „planul” în cel mai neromantic mod cu putinţă, nu concepe să intervină ceva care să-l strice. Dacă ajungeţi acasă şi pe tine te ia somnul, o să se poarte ca un copil mic care nu primeşte o bomboană. Practic, devine ursuz şi apatic ori de câte ori vrea sex şi tu nu i-l oferi.

–    Cele mai evidente semne că raţiunea îi este condusă de instincte ţine de modul în care riscă totul pentru o partidă de sex. Este genul de bărbat care te roagă să nu folosiţi prezervativul, că „se retrage” el înainte de orgasm sau care „uită” să te atenţioneze că e pe punctul de a ejacula în timp ce îi faci sex oral, iar mai apoi se scuză că nu s-a putut abţine.

În general, vei remarca faptul că te tratează rece, îţi face reproşuri, se enervează, devine insistent şi toate aceste probleme au legătură cu pretenţiile lui de natură sexuală.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro