Relaţii: 3 motive pentru care nu divorţează femeile

De Lumea Femeilor, pe

Divorţul este ultima soluţie într-o problemă în cuplu. Iată primele trei motive pentru care femeile preferă să amâne acest pas
 

Părinţii & vecinii

Ce ar spune mama dacă ar auzi că divorţezi? Dar vecina de la etajul 2, cu care te înţelegi atât de bine? Cel mai “ruşine” îţi este de tatăl soţului tău… Fiecare are probleme acasă, despre care cunoscuţii nu (prea) ştiu. Este bine să nu îţi speli rufele în public, dar contează părerea oamenilor sau propria ta viaţă. Oricine poate interveni într-un cuplu şi poate arăta cu degetul către vinovat, dar nimeni nu va rămâne la certuri, pentru a te proteja.

Un copil fără tată?

Aceasta este principala temere a femeilor care suferă din cauza unui eşec în căsnicie. Adevărul este că formula optimă pentru creşterea unui copil este alături de mama şi tatăl lui. În aceste condiţii, variantele sunt două: un copil care vă vede certându-vă, care nu cunoaşte liniştea şi confortul unui cămin, căruia îi este teamă de ieşirile părinţilor lui; sau un copil care creşte doar alături de mamă, dar care se bucură de atenţia ei, care este ferit de vorbele usturătoare apărute inevitabil într-o ceartă, care creşte fără să plângă pe ascuns din cauza fricii că “mami” ar putea fi lovită chiar în momentul în care el încearcă să adoarmă.

Banii nu aduc fericirea…

Poate că soţul tău câştigă mai mult decât tine, dar asta nu pare să te facă fericită, nu-i aşa? Banii sunt un mijloc, nu un scop, iar liniştea interioară, dreptul tău la o viaţă frumoasă nu poate fi cumpărat cu salariul lui. Confortul financiar este, până la urmă, motivul pentru care ai început să te simţi din ce în ce mai puţin femeie, pentru care nu ţi s-a mai spus de mult timp că eşti frumoasă sau pentru care nu te-ai mai simţit dorită?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!