Cum s-au răzbunat vedetele pe foştii iubiţi

De Stela Moisescu pe

Răzbunare, dulce răzbunare… Vedetele ţin să îşi apere imaginea cu orice preţ. Aşa că, atunci când un bărbat le frânge inima, ele ripostează cu gesturi extreme,…
… menite să atragă şi mai mult atenţia celor care au fost deja martorii despărţirii.

Iată câteva răzbunări de pomină ale vedetelor. Râmâne la alegerea ta dacă să te inspiri sau nu din ele!

Adela Popescu l-a lăsat fără roluri în telenovele pe Dan Bordeianu?

Adela Popescu şi Dan Bordeianu formau acel cuplu de vis, cel puţin în viziunea devoratoarelor de telenovele. Povestea s-a sfârşit însă subit atunci când Adela Popescu a găsit pe telefonul iubitului ei un mesaj de la o altă femeie. Adela a pus punct relaţiei, dar, se pare că şi carierei lui Dan Bordeianu, cel puţin celei de actor în telenovele. Nu ştim dacă Adela a aranjat sau nu să nu mai fie colegă de platou cu fostul iubit. Cert este că actriţa a continuat să joace în telenovele, însă Dan Bordeianu şi-a schimbat direcţia în carieră.

Kate Moss i-a aruncat laptopul în apă iubitului ei

Într-o ceartă de cuplu de proporţii, Kate Moss a decis să se răzbune sub furia impulsului, aruncând în piscină geanta iubitului ei, în care se aflau un laptop, un BlackBerry, dar şi jurnalul lui. Nu paguba materială este însă cea mai mare. Pe laptop-ul lui Jamie Hince, care este şi solistul trupei The Kills, se găseau şase cântece proaspăt compuse. Deşi s-a aruncat imediat în piscină, cântăreţul nu a mai reuşit să îşi „resusciteze” laptopul.

În urma celor întâmplate, cei doi sunt încă împreună. Ba mai mult, el i-a făcut cadou de Crăciun un jukebox în valoare de 50.000 de dolari, care conţine melodiile ei preferate.

Citeşte pe a doua pagină despre cum se răzbună cel mai adesea cântăreţele!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2