5 prieteni ai iubitului, care vă pot influenţa relaţia

De Raluca Cristea, pe

Fiecare bărbat are o gaşcă de prieteni. Printre prieteni întâlneşti fel şi fel de tipologii şi toate vă influenţează relaţia într-un fel sau altul.
Dar care sunt cei 5 prieteni ai iubitului tău, care vă pot influenţa relaţia?

Burlacul convins

Atunci când responsabilităţile specifice unei relaţii pe termen lung îl copleşesc, nu este exclus să aibă nevoie de prietenul veşnic singurel. Fără obligaţii sentimentale, cu timp liber la dispoziţie şi chef să îl asculte, singuraticul se va dovedi o companie excelentă atunci când vrea să sporovăie, când vrea să bârfească colegi sau de ce nu, colege sau atunci când tu eşti ocupată. Este un om de încredere, la ajutorul căruia iubitul tău poate apela la orice oră.

Fost fustangiu. Actual căsătorit

Îţi place sau nu, prietenul cu experienţă în ,,cititul” femeilor este unul dintre oamenii la care aleargă iubitul tău atunci când aveţi probleme. Este un prieten care influenţează pozitiv relaţia pentru că recunoaşte imediat greşelile şi îi poate da sfaturi bune având în vedere experienţa cu dorinţele şi nevoile femeilor.

În plus, pentru că este ,,FOST fustangiu”, poate să îi ofere iubitului tău o perspectivă bună asupra plăcerii de a te aşeza ,,la casa ta”. Dar, dacă este un ,,Fustangiu căsătorit” atunci vă poate influenţa negativ relaţia.

Prietenul din facultate

Nu îi poţi refuza plăcerea de a se întâlni cu prietenul din facultate. Cu atât mai mult să-l critici pe acest om, căci îi leagă mii de amintiri mai mult sau mai puţin nebunatice. De fapt, ai dreptate să fii sceptică. Sub masca de simpatic, de cele mai multe ori se ascunde prietenul care va încerca să îţi convingă iubitul că monogamia este minunată şi că, fiind prins într-o relaţie, nu poate încerca din nou toate plăcerile din anii de facultate. Pentru că, ghici ce, prietenul minunat s-a gândit să repete istoria!

Aventurierul

Şi nu mă refer la bărbatul amator de aventuri amoroase, ci la cel care este gata sa-ţi energizeze iubitul cu o escapadă la munte, cu o repriză de rafting sau un zbor cu avionul într-o locaţie sălbatică. Este alături de el atunci când are o problemă şi ţine mult să aibă moralul ridicat.

Este o prietenie de bun augur când iubitul tău are nevoie de libertate, masculinitate şi moral ridicat, însă este şi o prietenie riscantă pentru relaţie, din moment ce oricând aventurierul se poate transforma în prietenul de energia căruia iubitul tău ajunge să fie dependent.

Lupul

L-am numit lup pentru că este mare amator de femei. Este genul de prieten cu care iubitul tău poate face cele mai bune glume într-o seară cu băieţii, de la care poate primi sfaturi bunicele despre cum să mulţumeşti o femeie, dar care îl poate convinge la un moment dat, că este mai distractiv să trăiască măcar pentru o perioadă înconjurat de femei, decât cu tine. Dacă Lupul iţi este şi ţie prieten, atunci poţi sta liniştită.

Iubitul tău are astfel de prieteni?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!