8 paşi pentru sex ca în prima zi

De Stela Moisescu, pe

Ai ajuns să-i cunoşti mişcările pe de rost, aşa că nu te mai surprinde cu nimic în pat? Te întrebi de ce nu mai este sexul ca în prima zi? Situaţia te roade şi mai tare, pentru că el…
… este marea ta iubire şi nu poţi trăi cu ideea că sufletul tău pereche nu te mai atrage în pat.

Ştiu că ţi-ar plăcea să auzi că o lenjerie sexy sau o partidă de sex inedită vor rezolva problema. Probabil ai remarcat şi tu că picanteriile de acest gen nu te ajută decât pe moment.

Joselin Linder şi Elena Donovan descriu în cartea „Have sex like you just met” paşii prin care poţi aduce înapoi sexul ca în prima zi. Sfaturile lor te îndeamnă să readuci pasiunea prin alte căi decât cele sexuale clasice, arată yourtango.com.

1. Fă-i cât mai multe complimente

De câte ori n-ai auzit de acest sfat, dar de câte ori l-ai şi pus în practică? Nu fi zgârcită cu remarcile pozitive la adresa lui, dar mai ales nu mai uita să i le faci. Reaminteşte-i de ce îl iubeşti tot mai mult pe zi ce trece sau cât de bine arată în cămaşa descheiată.

Astfel de complimente îi măresc încrederea în sine, plus că îţi va întoarce favorul. Sexul este mult mai palpitant între două persoane încrezătoare.

2. Flirtează cu alţii de faţă cu el

Ştiu că sună cel puţin bizar, dar autorii cărţii te asigură de succesul acestei metode. Vă veţi simţi mai sexy în propria piele, datorită atenţiei pe care o veţi primi de la sexul opus. Mai mult, văzându-l apreciat de alte domnişoare, îţi vei reaminti ce norocoasă eşti că iubitul tău te-a ales pe tine.

3. Flirtaţi unul cu celălalt

Preludiul unei partide de sex nu înseamnă numai stimularea zonelor erogene, cu câteva minute înainte de actul propriu-zis.

Dacă vrei sex ca în prima zi construiţi acea tensiune sexuală pe parcusul unei zile. Flirtaţi unul cu celălalt, oferiţi-vă săruturi scurte, priviri languroase şi gesturi tandre sau îndrăzneţe.

4. Găsiţi romantismul în cotidian

Ce dacă nu te mai surprinde cu scrisori de dragoste sau cadouri romantice? Dacă acorzi mai multă atenţie iubitului tău, vei remarca faptul că el te răsfaţă în fiecare zi.

Merge cu tine la cumpărături, chiar dacă pe listă se află doar haine şi accesorii. Te conduce cu maşina de la serviciu acasă şi iese cu prietenele tale fără să strâmbe din nas când discuţia alunecă pe căi foarte feminine.

Ce zici de toate aceste lucruri? Analizează comportamentul lui obişnuit faţă de tine şi e posibil să simţi fluturi în stomac.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!