Nuntă: Cum alegi locaţia în funcţie de zodie?

De Unica.ro, pe

Locul în care îţi oraganizezi nunta contează şi este una dintre cele mai importante procupări atunci când stabileşti delatiile nunţii tale.
Vezi în ce locuri te-ai simţi cel mai bine şi gândeşte-te înainte de a face alegere.Poate te inspiră chiar zodia ta!

Berbec

Îţi plac lucrurile care nu prea au legătură cu tradiţiile, aşa că locaţia de nuntă ar trebui să fie legată de spiritul tău de aventură şi să fie ieşită din tipare. Îţi surâde ideea unei nunţi pe schiuri sau de ce nu o nuntă subacvatică, sau în alte locuri care au legătură cu sportul: un club de golf sau de echitaţie.

Taur

O zodie care iubeşte natura, cu siguranţă îşi doreşte să petreacă una dintre cele mai importante zile din viaţă, în mijlocul ei. Aşa că alege o nuntă în pădure sau de ce nu o nuntă câmpenească.  O altă varinată pentru un Taur veritabil ar fi o nuntă discretă în vârf de munte. Dar pentru că acest nativ este în egală măsură atras de lux, ai grijă că în preajma să se afle un hotel cu multe stele sau un restaurant sofisticat.

Gemeni

Natura sociabilă pentru care este recunoscut nativul Gemeni, dar şi înclinaţiile pentru artă şi frumos, l-ar putea determina să aleagă ca locaţie de nuntă un muzeu sau o galerie de artă, unde să aiba loc să se desfăşoare în voie pe ringul de dans improvizat. Dar Gemenii mai au şi alte locuri în care ar putea să organizeze o nuntă aşa cum o visează: fie într-o atmosferă retro sau într-o destinaţie exotica, undeva într-o ţară străină.

Citeşte mai multe aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!