30 melodii sexy pentru Valentine’s Day

De Stela Moisescu, pe

Te-ai plictisit de melodiile clasice? Vrei să pui pe repeat o melodie care să-ţi facă sângele să fiarbă într-o noapte de sex pasional şi deopotrivă romantic, dar eşti în pană de idei?
Ei bine, indiferent că iubeşti sunetul de chitară sau pe cel de bass, sigur vei găsi melodia perfectă între cele 30 de propuneri de mai jos!

1. „Sex On Fire”- Kings of Leon  

Aţi ieşit în oraş, iar acum vă grăbiţi spre casă pentru o seară pasională în doi? Pune melodia „Sex on fire” pe cd-player-ul din maşină şi tachinează-l cu săruturi. Ai grijă totuşi să nu apese prea tare pe acceleraţie!

2. „Peel Me A Grape” – Diana Krall

Melodia interpretată de Diana Krall emană feminitate, putere şi control. Exact ceea ce îţi trebuie pentru o seară perfectă!

3. „Let’s Get It On”- Marvin Gaye

Săruturi lungi, priviri languroase, un dans lent sau o baie cu spumă, toate au mai mult farmec dacă asculţi pe fundal „Let’s Get It On”. Melodia perfectă pentru preludiul unei nopţi de făcut dragoste la lumina lumânărilor!

4. „Loverman”- Metallica

Vrei să-i arăţi iubitului tău diavoliţa din tine într-o partidă de sex cu momente soft şi hard care alternează într-un ritm năucitor? Melodia „Loverman” este cea mai inspirată alegere.

5. „Suga suga”- Baby Bash

Ai nevoie de o melodie lentă, dar cu un bass „decis” pentru o partidă senzuală de sex, în care să vă răsfăţaţi cu săruturi şi atingeri.

6. „Queer”- Garbage

Negativul melodiei are un sound misterios, iar vocea solistei este extrem de erotică. Dacă îţi place combinaţia ascultă „Queer” şi pierde-te în braţele iubitului.

7. „Striptease”- Danity Kane

Te-ai gândit să-l răsfeţi pe iubitul tău cu un striptease? Iată o melodie ale cărei versuri sugestive, ritm sacadat şi tonalitate senzuală îţi garantează un dans plin de erotism.

8. „Doin it”- LL Cool J

N-ai mai avut de mult o noapte pasională cu iubitul tău? Poate nu ai avut parte de fundalul sonor potrivit. Nu are cum să nu te incite melodia explicită a lui LL Cool J.

9. „You shook me all night long”- AC/DC

Dacă titlul nu este suficient de sugestiv, îţi mai spun că melodia are un ritm sacadat, iar vocea răguşită a solistului şi chitara te vor umple de energie pentru toată noaptea.

10. „Temptation”- Destiny’s Child

Versurile melodiei se referă  la o pasiune pentru alt bărbat şi la tentaţiile care-ţi dau târcoale. Dacă cedezi ispitei, vei dori să o faci pe melodia trupei Destiny’s Child, „Temptation”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!