Melodii care transformă o seară banală într-una romantică

De Stela Moisescu pe

O melodie, dacă este suficient de expresivă, poate transforma o seară banală într-una deosebită! Ţi-am pregătit cinci scenarii cât se poate de plictisitoare,…
… prin care sigur ai trecut şi tu cu iubitul, dar şi cinci melodii care promit să provoace o răsturnare de situaţie… foarte romantică!

Scenariul 1: Tu vrei atenţie din partea lui, dar el se joacă pe calculator

Ca să-i distragi atenţia de la joc, nu trebuie decât să cânţi cu voce tare următoarele versuri: „When i think about you, I touch myself”. Melodia „I touch myself” este interpretată într-un mod dinamic şi provocator de Blondie. Aşa că nu trebuie decât să te mişti pe lângă el, cântând cu poftă. Sigur îi vei trezi şi lui apetitul… de tine!

Scenariul 2: Este stresat pentru că are de lucru, iar tu vrei să-i oferi o pauză revigorantă

Roagă-l să minimalizeze proiectul la care lucrează şi să dea play melodiei „Seems I’m Never Tired Lovin’ You” pentru o porţie de optimism şi energie. Interpretarea Ninei Simone este de impact. Vă face să uitaţi de grijile cotidiene şi să priviţi în ansamblu. Vibrato-ul vocii ei şi notele de pian sigur îl vor revigora pe iubitul tău. Şi dacă lucrează cu spor ştii că la sfârşitul serii va fi doar al tău!

Scenariul 3: Vă pregătiţi de masă, dar tu vrei o cină romantică

Iată melodia ideală, care transformă orice masă în doi într-o cină romantică. „Te look of love” este interpretată senzual de Diana Krall şi promite să vă dea fiori dacă o ascultaţi la lumina lumânărilor!

Scenariul 4: Se uită la televizor şi vrei să alungi plictiseala

O poţi face dând play melodiei „Mas que nada” în interpretarea lui Sergio Mendez feat. Brasil ’66. Nu ezita să te mişti languros şi să-l inviţi la dans. Ritmul antrenant îl va face să sară de pe canapea instantaneu.

Scenariul 5: S-a tolănit pe pat cu o carte, iar tu nu vrei să adormiţi prea repede

E simplu! Dă play melodiei „Infinity”, a trupei The XX şi aşează-te în pat, la rândul tău cu o carte în mână. Melodia este lentă, aşa că poţi profita de atmosferă pentru a-l atinge uşor cu piciorul… Mai apoi, priveşte-l cu senzualitate, de preferat când începe referenul, care te va complimenta perfect! Spre sfârşit melodia devine foarte intensă, moment în care poţi trece la atac…

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO