Lui nu-i place anturajul tau

De Unica.ro pe

Dar ei de ce nu au basca?

Motivele pentru care lui nu-i plac prietenii tai sunt multe. Dintre cele mai des intalnite: prietenii tai te stiu dintr-o perioada in care el nu te cunostea. Trecutul e mereu ceva misterios, care lasa loc de interpretari.

Chiar daca nu ai avut cine stie ce petreceri nebune sau parul vopsit verde si chiar daca nu ai avut o perioada in care umblai cu „baieti rai”, nimic nu va salva aparentele trecutului tau. Cu cat prieteniile tale sunt mai timpurii, cu atat iubitul tau poate fi mai gelos.

Aveti „faze”. Aici intra capitolul amintiri, lucruri care s-au intamplat din perioada de dinainte de actuala voastra iubire, si asta poate sa il deranjeze. Momente in care incepeti sa radeti la auzul unui cuvant care va aduce aminte de ceva sau reintalnirea cu cineva din trecutul vostru comun pot sa fie deranjante daca iubitul tau se simte dat la o parte. Genul asta de complicitate e de altfel normala pentru relatiile apropiate si sanatoase intre oameni.

Daca el spune ca, pur si simplu, nu e pe aceeasi lungime de unda cu prietenii tai, poate fi situatia cea mai neutra, atata timp cat nu iti cere sa renunti la prieteniile care pe el il deranjeaza. Una e sa iti spuna despre nesigurantele lui si alta e sa iti ceara sa renunti la relatia cu niste oameni cu care nu are lucruri in comun.

O relatie echilibrata, in care ambii parteneri conteaza in aceeasi masura, presupune ca puteti avea chiar si prietenii separate, atat timp cat fiecare dintre voi isi pastreaza personalitatea.

Foto:  Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2