Ce pot învăţa femeile de la bărbaţi despre relaţii

De Stela Moisescu pe

5. Acceptă un compliment ca atare

Bărbaţii se simt mai bărbaţi atunci când primesc un compliment. Unele femei în schimb se simt mai stinghere sau au impresia că totul nu este decât o minciună albă. Ar trebui să primeşti complimentele cu fruntea senină şi să te bucuri de atuurile pe care le ai şi pe care şi ceilalţi le remarcă.   

6. Înarmează-te cu răbdare

Orice relaţie de cuplu trebuie să evolueze natural, nu împinsă de la spate. Bărbaţii au învăţat să aştepte, deşi ei sunt cei care au de pus cea mai grea întrebare, deci ar avea nevoie de multe confirmări. Femeile se poartă însă de parcă au o permanentă nevoie de aceste confirmări şi ajung să dirijeze relaţia cu biciul, în timp ce partenerul se simte constrâns şi galopează tot mai departe. Acceptă că nu poţi controla sentimentele iubitului tău. Oferă-le libertatea de a se dezvolta în orice direcţie doresc ele.

7. Oferă-i prezumţia de nevinovăţie

În timp ce bărbaţii nu par să acorde atenţie detaliilor şi trec uşor peste problemele de cuplu (lucru pe care tu îl vezi drept nepăsare din partea lui), femeile tind să încurce iţele poveştii. Mai exact, te ambalezi dintr-o problemă izolată şi nu mai priveşti lucrurile în perspectivă. Poţi strica o seară frumoasă pe motiv că a întârziat, când ai putea să treci cu vederea acest lucru. Nu şterge cu buretele toate faptele lui bune, doar pentru că a dat cu bâta-n baltă. De altfel, majoritatea bărbaţilor tind să formuleze un reproş abia atunci când situaţia se repetă, alegând să nu se supere pe loc.

8. Nu mai face presupuneri

Femeile adoră să facă presupuneri! Ele nu sunt însă întotdeauna în concordanţă cu ceea ce el vrea sau simte. Cel mai sănătos ar fi să iei o decizie abia după ce îl consulţi, fără să presupui dinainte care este poziţia lui. Multe probleme izvorăsc din neînţelegeri provocate chiar de aceste presupuneri eronate. Învaţă din stilul lui direct de a aborda o problemă… care te include şi pe tine, în mod direct.

Iată care sunt gesturile feminine pe care bărbaţii le adoră!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2