În câte moduri poate inhiba o femeie un bărbat

De Stela Moisescu pe

Există egalitate între sexe într-o relaţie de cuplu? Suntem atât de diferiţi fizic şi psihologic, încât se nasc tot felul de discrepanţe între femei şi bărbaţi,…
… mai ales într-o relaţie de cuplu! Diferenţele nu ne proclamă însă pe noi, femeile, sexul slab. Dimpotrivă! Există atâtea moduri în care poţi inhiba un bărbat cu care eşti într-o relaţie, încât vei simţi că deţii de fapt toată puterea!

Deşi titlul este incredibil de feminist, ideile de mai jos te vor convinge că de multe ori îţi inhibi iubitul, poate fără să îţi dai seama. Ca de obicei, poţi alege să faci bine sau rău, cu noua putere descoperită!

Femeile au o personalitate cameleon cu care ştiu să prindă un bărbat

Femeile pleacă întotdeauna de la următoarea premiză: „Este un afemeiat, care mă vrea doar pentru sex.” Aşa că noi punem răul înainte şi înaintăm într-o relaţie gândind precaut. În ziua de azi puţine femei se mai îndrăgostesc nebuneşte, fără să îşi ia măsuri de precauţie. Totul pentru că bărbaţii şi-au câştigat un renume, iar noi nu vrem să fim exemplul care confirmă regula.

Bărbaţii, în schimb, se plâng că femeile se schimbă subit odată ce relaţie devine serioasă. Cu alte cuvinte, l-ai vrăjit cu atitudinea feminină şi gingaşă, cu ţinutele sexy şi zâmbetul provocator. După ce ai văzut că domnul s-a implicat cu totul, ai lăsat-o mai moale cu dormitul în lenjerii sexy…

Dacă înainte bărbaţii le „vrăjeau” pe femei pentru sex, acum se inhibă când remarcă faptul că o femeie poate să mimeze perfecţiunea în detaliu la începutul unei relaţii!

Dacă vrei să-l înşeli, doar pocneşti din degete şi i-ai găsit un înlocuitor

Şi dacă îţi dă papucii, foarte bine! Ca femeie, mereu se va găsi un bărbat care să dorească să-ţi ţină companie. Bărbaţii în schimb trebuie să iasă în baruri, să-şi pregătească replicile de agăţat şi să scoată portofelul la vedere…

În general, în relaţie de cuplu tu ai acest avantaj. Dacă vrei să ai parte de o escapadă sexuală îi poţi găsi foarte repede un înlocuitor! Mulţi bărbaţi sunt dispuşi să facă sex cu o femeie, chiar dacă aceasta este implicată într-o relaţie. Femeile, în schimb, nu sunt nici aşa de uşor de adus în pat şi ţin mult la exclusivitate!

Nu poate concepe un copil dacă nu are orgasm, femeile pot

Ca să fiu diplomată, un bărbat trebuie să se ridice ocaziei şi să marcheze… totul pentru a putea lăsa însărcinată o femeie! Ce trebuie ea să facă? Să stea…

Poate exista o presiune mai mare pe bărbaţi în cazul cuplurilor care s-au decis să facă un copil.

Un bărbat trebuie să aibă succes în carieră, pentru a avea succes la femei

De ce toţi bărbaţii se umflă în pene cu jobul lor bine plătit şi poziţia de conducere? Pentru că ştiu că fără aceste atuuri n-ar impresiona sexul frumos. Femeile, în schimb, se dedică carierei pentru că asta îşi doresc cu adevărat. Dar pot cuceri cu uşurinţă un bărbat chiar dacă au salariul mai mic decât acesta. Aşadar, reprezentantele sexului frumos au standarde mai înalte, iar bărbaţii simt nevoia să le îndeplinească. Le stă în instinct… Altfel, multe orgolii vor fi rănite!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro