Ghidul celor mai bune poziţii sexuale

De Stela Moisescu, pe

Eşti curioasă ce poziţii sexuale îţi recomandă experţii în funcţie de nevoile tale? Poate că vrei să rămâi însărcinată, să scapi de dureri în timpul sexului sau să-l simţi…
… mai dotat pe iubitul tău. Iată care sunt cele mai bune poziţii, recomandate de sexologi, care îţi îndeplinesc aceste dorinţe şi nu numai!

Aşadar, premiem cele mai bune şapte poziţii sexuale…

1. Cea mai bună poziţie sexuală pentru a rămâne însărcinată

Ştim că vrei să măreşti pe cât posibil şansele de a rămâne însărcinată în timpul actului sexual. Experţii recomandă cel mai des poziţia misionarului (cu bărbatul deasupra), în care tu ridici uşor pelvisul. Mai poţi pune o pernă sub posterior, îţi sugerează sexologul Amy Levine. Astfel, „înlesneşti drumul spermatozoizilor către uterul tău”. Dacă reuşeşti să ai orgasm imediat înainte sau după ce a ejaculat iubitul tău, tot în această poziţie, maximizezi şansele de a rămâne însărcinată, adaugă sexologul Ava Cadell, potrivit womansday.com.

2. Cea mai bună poziţie sexuală pentru stimularea clitorisului

Tehnica alinierii coitale este poziţia sexuală care îţi oferă cele mai mari şanse de a atinge orgasmul pentru că îţi stimulează foarte intens clitorisul!

Iată cum o pui în practică: este o variaţie a poziţiei misionarului, aşa că iubitul tău stă deasupra ta. În primul rând el te penetrează superficial, iar mai apoi îşi lipeşte bazinul de al tău şi îl aşează mai în faţă. Scopul este să rămână cu capul penisului în interiorul tău, iar cu corpul penisului să îţi apese muntele lui Venus. Mai departe, nu se sprijină în mâini, ci îşi lasă greutatea peste tine, căci aşa este maxim contactul cu clitorisul tău. La final, umerii lui ar trebui să fie mai în faţă decât umerii tăi.

Cât despre mişcarea propriu-zisă, ea se realizează într-un mod lent şi este important să vă sincronizaţi. Iubitul tău trebuie să se deplaseze uşor cu bazinul în faţă şi în spate, dar fără să îşi coboare bazinul de pe al tău. Pentru a împiedica acest lucru, tu, din când în când, îţi poţi ridica pelvisul, având grijă să te sincronizezi cu mişcările lui.

3. Cea mai bună poziţie pentru stimularea punctului G

Experţii susţin că cea mai bună poziţie pentru stimularea punctului G este doggie style, cea în care tu te sprijini în palme şi genunchi, iar iubitul tău te penetrează din spate. Cum maximizezi contactul cu punctul G, pentru a atinge orgasmul? Arcuieşte-ţi spatele şi încordează-ţi coapsele în timp ce te îndepărtezi şi te apropii de bazinul iubitului tău.

Află pe a doua pagină cele mai bune poziţii sexuale pentru bărbaţii slab sau bine dotaţi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!