10 filme romantice de văzut împreună cu iubitul

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 13 ianuarie 2020, 10:29

Bărbaţii au impresia că avem gusturi superficiale pentru că mereu propunem să vedem împreună filme romantice. De ce ne „torturăm” astfel iubiţii? Nu pentru că nu am aprecia şi alte…
… genuri de filme, dar sperăm în secret că bărbatul de lângă noi va învăţa ceva de la bărbatul din film. Urmărind în braţele iubitului o poveste de dragoste care întâmpină diferite obstacole şi învinge, avem impresia că povestea noastră de dragoste evoluează. De ce? Pentru că orice film romantic are o idee moralizatoare pe care speri că şi iubitul tău o va prinde.

Iată 10 filme romantice ce trebuie văzute cu iubitul!

Dă un click pe titlu pentru a vedea şi trailer-ul filmului.

1. How to lose a guy in 10 days (2003)

Andie Anderson încearcă să îndepărteze un bărbat în mai puţin de 10 zile, aşa că face acele greşeli capitale de la începutul oricărei relaţii: îşi împrăştie cosmeticele în baia lui, îl alintă cu diminutive penibile şi se împrieteneşte cu mama lui fără să-l pună în temă. La rândul lui, el vrea să-i câştige cu orice preţ inima, aşa că îi tolerează toate aceste lucruri care înnebunesc orice bărbat.

Nu ignora puterea exemplului negativ.  Îl poţi întreba pe iubitul tău ce ar face dacă ar da peste o astfel de femeie. Sigur îţi va spune că ar fugi mâncând pământul. Faptul că încă este cu tine parcă a căpătat un nou înţeles, nu?

2. The ghosts of girlfriend’s past (2009)

Scenariul este inspirat din cartea lui Charles Dickens, A Christmas Carol, numai că de data aceasta cel care trebuie să se căiască este Connor Mead, un bărbat care a frânt multe inimi. El este bântuit de fantomele fostelor iubite şi se vede nevoit să conştientizeze ce greşeli amoroase a făcut de-a lungul timpului.

Filmul este un excelent exemplu al faptului că relaţii pasagere nu te împlinesc. Într-un final Connor îşi dă seama că îşi doreşte să fie cu iubita lui din adolescenţă, cea pe care o părăsit-o atunci când relaţia începuse să devină serioasă.

3. Love actually (2003)

Filmul urmăreşte opt poveşti de dragoste care se desfăşoară înaintea Crăciunului. Emoţiile primei iubiri, aventurile sexuale, dragostea neîmpărtăşită… ai o mulţime de contexte care te pot inspira să vorbeşti cu iubitul tău despre lucruri siropoase.

4. Serendipity (2001)

Acest film te va face să crezi în suflete pereche, mai ales dacă şi voi v-aţi cunoscut într-un context mai deosebit. Jonathan Trager şi Sara Thomas sunt doi străini care fac cunoştinţă într-un supermarket. Universul îi aduce împreună, îi separă şi îi reuneşte ani mai târziu. În tot acest timp amândoi primesc diferite semne care le aduc aminte unul de celălalt.

Aşadar, faptul că tu şi iubitul tău sunteţi împreună, deşi l-ai întâlnit la concertul unei trupe pe care nici măcar nu o îndrăgeşti, poate că nu este pur întâmplător.

5. 50 first dates (2004)

Henry Roth nu caută o relaţie serioasă, căci se teme de angajamente. Are doar legături pasagere din care iese cu diferite pretexte, care mai de care mai trase de păr. Stilul lui de viaţă se schimbă însă când o întâlneşte pe Lucy, o femeie cu o boală unică: îşi pierde memoria în fiecare noapte în timpul somnului, aşa că trăieşte aceeaşi zi la nesfârşit.

Henry ar trebui să se bucure că a întâlnit o femeie căreia nu va trebui să îi dea papucii vreodată, pentru că ea oricum nu îşi va aminti de el în ziua următoare. Bărbatul se îndrăgosteşte de Lucy, aşa că, în mod ironic, se vede nevoit să-i explice în fiecare zi că el este iubitul ei.

Iata si alte filme de dragoste pe care sa le vezi cu iubitul. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!