6 experienţe sexuale de încercat vara

De Stela Moisescu, pe

Vara cresc nu doar gradele în termometru, ci şi pofta noastră de a trăi cele mai inedite experienţe sexuale! De ce? Pentru că vara avem cel mai ridicat libido din timpul anului.
Expunerea prelungită la razele Soarelui ne provoacă un surplus hormonal, care creşte apetitul sexual. Aşadar, avem toate motivele să aducem vieţii noastre sexuale un strop de aventură şi erotism.

Iată şase experienţe sexuale incitante pe care merită să le încerci până la încheierea verii!

Sexul în apă

În apă trupurile noastre se simt mult mai uşoare, aşa că mişcările din timpul sexului vor avea un ritm ameţitor. Valurile de apă îţi răsfaţă simţul tactil, în plus faţă de atingerile iubitului tău. Aşadar, sexul în apă îţi oferă senzaţii multiple de plăcere, iar orgasmul va fi unul foarte intens.

Sexul în apa mării sau în piscină te va convinge că apa este un afrodisiac foarte puternic. O altă experienţă inedită care implică apa este sexul într-o barcă. Vâsliţi până ajungeţi într-un loc mai ferit şi bucuraţi-vă de experienţă sexului plutind.

Desigur, cele mai erotice experienţe sexuale din timpul verii au legătură cu locul unde se petrece acţiunea, de multe ori în aer liber.

Iată tot ce trebuie să ştii despre sexul în aer liber: beneficii, legislaţie şi locuri unde puteţi face sex cu risc minim.

Sex cu un bărbat de altă etnie

Pleci în vacanţă cu fetele peste hotare? Alege să treci graniţa unei ţări unde bărbaţii sunt frumoşi, iar accentul lor îţi provoacă fiori. Aşa îţi poţi îndeplini în sfârşit fantezia sexului cu un bărbat… exotic! Diferenţele de înfăţişare şi cele culturale sunt palpitante, iar dacă ajungeţi să împărţiţi acelaşi pat, fii sigură că palpitaţiile se înteţesc.

Se pare că accentul unui bărbat chiar are efect afrodisiac. Multe femei consideră că un bărbat este rafinat, matur şi senzual doar pe baza accentului exotic cu care vorbeşte. Toate aceste calităţi te duc cu gândul la o aventură sexuală toridă.

Datorită acestui fapt există o mulţime de topuri cu cele mai sexy accente. Într-un top recent accentul irlandez a fost votat drept cel mai sexy, urmat de cel italian, scoţian şi francez. Iată un motiv bun să vizitezi Irlanda.

O relaţie bazată pe sex

Dacă o relaţie serioasă nu este în lista ta de priorităţi, nu înseamnă că viaţa ta sexuală trebuie să stea pe bară. Vara asta poţi încerca o nouă abordare, un nou gen de relaţie… cea bazată doar pe sex! Având un partener stabil de sex te asiguri că orele lungi de la birou se vor încheia în compania cuiva care îţi oferă clipe de plăcere, fără complicaţii.

Ce poate fi mai incitant decât să-i dai un telefon la miezul nopţii pe motiv că ai chef de sex? Partea bună este că nu va trebui să-i pregăteşti dimineaţa micul dejun.

Iată cum poţi să propui sexul fără implicaţii unui bărbat, precum şi ce ar trebui să iei în considerare în aces tip de relaţie.

Un maraton sexual

Dacă tot avem libidoul la cote maxime e musai să ne testăm limitele. Evadaţi un weekend din aglomeraţia urbană şi izolaţi-vă într-o cabană la munte sau o cameră de hotel situat la malul mării, după preferinţe. După apusul Soarelui retrăgeţi-vă în colţişorul vostru de nebunii şi nu închideţi un ochi până la răsărit.

Un threesome

Uneori, valul de adrenalină nu vine din ceea ce faci, ci de la persoanele cu care trăieşti experienţa. Multe threesome-uri se petrec vara, după un cocktail, într-o cameră de hotel în care un cuplu mai este însoţit de cineva. Cine spune că nu poţi încerca chiar tu o astfel de experienţă? Nu lua în seamă filmele sau poveştile altora. Te poţi opri la un simplu sărut împărţit cu două persoane sau poţi trece la lucruri mai intime. Experienţa sexuală sigur va fi una de neuitat.

Pune în bagaj şi vibratorul

Eşti singură şi nu vrei compania unui bărbat în vacanţă? Asta nu înseamnă că trebuie să te privezi de bucuria unui orgasm cât eşti plecată în vacanţă. Când îţi faci bagajele nu uita să îţi împachetezi şi vibratorul pe care îl poţi folosi în fiecare dimineaţă. După, micul dejul ţi se va părea mult mai gustos, iar vizitarea obiectivelor turistice va fi mult mai plăcută.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro