De ce sunt bărbaţii mai atraşi de femeile „scorpii”

De Stela Moisescu, pe

Mulţi bărbaţi încep să îşi dea interesul şi încearcă să intre în graţiile iubitei, abia atunci când ea decide să se poarte rece şi indiferent. De ce tind bărbaţii să se implice mai mult…
… în relaţia cu o femeie dificilă şi greu de mulţumit?

Iată patru motive pentru care bărbaţii îşi dau interesul abia atunci când iubita devine o… scorpie!

Aşa vei afla când e cazul să-i serveşti şi una rece, de dragul relaţiei voastre, desigur.

1. Femeile „scorpii” sunt selective

Genul de femeie scorpie ştie să îşi protejeze sentimentele şi nu se lasă afectată de dramele partenerului ei.

Femeia bună îşi face prea multe griji atunci când bărbatul este irascibil sau abătut şi pierde o mulţime de timp încercând să descopere ce gândeşte în momentul acela şi dacă nu cumva supărarea lui are legătură cu ea. Mai apoi, ea începe să se scuze şi face tot posibilul să-i intre în graţii.

Femeia scorpie îi transmite bărbatului morocănos că e cazul să îşi rezolve problemele fără să îşi verse oful pe ea.

Ce înţelege bărbatul din cele două atitudini? Că femeia scorpie ştie să se facă respectată, în timp ce femeia bună nu e deloc selectivă şi ar înghiţi orice gest urât din partea partenerului ei. Aşa că, ai ghicit, o va trata cu mai multă consideraţie pe cea dintâi.

2. Femeile „scorpii” fac numai ce vor şi provoacă bărbaţii

Femeile bune vor să fie pe placul iubitului, aşa că de multe ori fac tot felul de compromisuri, inclusiv în plan sexual. Se ştie însă că bărbaţii îşi doresc ce nu pot avea şi de aici tipele drăguţe încep să piardă teren în favoarea celor răutăcioase.

Comportamentele care caută aprobarea cuiva nu sunt chiar atât de sexy în ochii bărbaţilor, căci ei au nevoie de o provocare. Aşadar, atunci când o femeie rămâne credincioasă propriilor convingeri şi nu se clinteşte din loc la sugestiile bărbatului, ea reuşeşte să-l atragă şi mai tare cu această atitudine. Compromisurile nu sunt întotdeauna dezirabile.

3. Femeile „scorpii” ştiu cum să devină obiectul dorinţei

O femeie bună se va axa mereu pe cum să se facă plăcută, în timp ce femeia scorpie analizează invers lucrurile şi îşi pune întrebarea dacă el este cea mai bună opţiune pentru ea!

Un bărbat simte această diferenţă de optică dintre două femei şi îşi modifică comportamentul în consecinţă.

În secunda în care tu renunţi să mai acorzi atenţie impresiei pe care i-o laşi şi începi să-l tratezi ca şi cum nu ştii dacă să-l păstrezi sau nu lângă tine, el îşi va schimba atitudinea şi va începe vânătoarea. El te va percepe din nou ca pe femeia pe care trebuie să o cucerească. Nu trebuie decât să te distanţezi un pic şi să pari indecisă în privinţa lui.

4. Femeile „scorpii” sunt imprevizibile

Dacă o femeie bună obişnuieşte să-i dea raportul iubitului şi să-i împărtăşească cele mai ascunse gânduri, sperând că aşa îi câştigă încrederea, femeia scorpie nu încearcă să pară atât de transparentă în ochii partenerului. Dimpotrivă, preferă să nu şi-l transforme pe acesta în cel mai bun prieten.

Rezultatul? Bărbatul respectiv este intrigat şi face tot posibilul să descopere mai multe, deci este atras ca un magnet de femeia scorpie. Femeia bună distruge această atracţie pentru că face relaţie prea previzibilă în ochii bărbatului.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!