De ce nu te-a cerut în căsătorie încă

De Stela Moisescu pe

Aveţi o relaţie de lungă durată în care totul merge strună, locuiţi împreună, aţi renunţat la metodele de protecţie pentru că vreţi să faceţi un copil. „Unde este inelul?”,…
… te întrebi consternată. Deşi v-aţi planificat un viitor frumos împreună, căsătoria nu a reprezentat decât un subiect ipotetic de discuţie în relaţia voastră.

Noi îţi propunem să te înarmezi cu mult curaj, căci îţi dezvăluim motivele reale pentru care bărbaţii nu fac pasul cel mare.

Iată de ce nu te-a cerut încă în căsătorie!

Motive financiare

Probabil că încă nu se simte pregătit să facă acest pas din punct de vedere financiar. Orice căsătorie presupune o investiţie financiară uriaşă, pornind de la inelul de logodnă şi terminând cu tortul de nuntă, investiţie pe care poate nu o veţi recupera fără generozitatea rudelor.

Vrea să te vadă întâi în postura de mamă

De ce bate mai degrabă apropouri legate de copii decât de căsătorie? Poate pentru că face parte din categoria bărbaţilor care consideră că un copil uneşte un cuplu, în timp ce semnarea actelor de căsătorie vă desparte. Cele două gândiri contrastante se găsesc în mentalitatea multor bărbaţi. În viziunea lor, e mai logic să facă întâi pasul benefic pentru cuplu, pentru a putea face faţă mai apoi „pasului cel mare”.

Nu îl mai atragi ca la început

În linii mari, dacă iubitul tău nu se mai simte fizic atras de tine, va ezita să te ceară în căsătorie, fiind conştient că acest lucru îl obligă să investească totul în căsnicia voastră: fără infidelitate, fără flirturi în baruri şi răzgândiri de orice gen.

Căsniciile prietenilor lui sunt nefericite

Astfel de exemple negative îl vor face să ezite, oricât de copilăroasă ar părea o astfel de asociere. Aşa cum tu te inspiri din relaţiile vedetelor, şi el tinde să ia în seamă păţaniile amicilor lui.

Află şi cu ce zodii ai o căsnicie fericită şi de care divorţezi!

Citeşte alte motive pe a doua pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2