Cum să fii sexy în timp ce îi faci sex oral

De Stela Moisescu, pe

Ai remarcat vreodată cum te priveşte iubitul tău în timp ce îi faci sex oral? Chiar dacă nu este genul care să te fixeze cu privirea, sigur l-ai surprins măcar deschizând…
… din când în când ochii pentru a mai trage cu ochiul la ce faci tu acolo… jos. Motivul este evident. Stimulii vizuali sunt aproape la fel de importanţi precum atingerile şi săruturile tale în pocesul de excitare. Bărbaţii sunt fiinţe vizuale, aşa că în timpul sexului oral iubitul tău va aprecia dacă îi oferi o imagine erotică.

În cazul în care ai realizat că te concentrezi mai degrabă pe cum aplici tehnicile de sex oral, noi îţi propunem câteva trucuri menite să îţi dea acea alură sexy, în timp ce îl stimulezi oral.  

Iată 7 trucuri care te fac să pari extrem de sexy în ochii lui în timp ce îi faci sex oral:

–    Evident, contează cum arăţi, iar o lenjerie sexy va face minuni. Cea mai sexy ţinută în care să-i faci sex oral este însă cea în care renunţi complet la haine, dar rămâi încălţată cu o pereche de pantofi cu toc.

–    În timp ce îi faci sex oral nu îţi prinde părul, chiar dacă ar fi mai comod. În schimb dă-l pe tot pe o parte şi invită-l pe iubitul tău să te apuce cu o mână de păr, mai ales dacă ştii că îi place să te domine.

–    Pentru un plus de erotism foloseşte un ruj roşu pentru buze sau o ojă roşie, căci iubitul îţi observă manichiura, atunci când îl atingi în timpul sexului oral. Nişte buze şi unghii roşii îi vor incita privirea.

–    Alternează  tehnicile de sex oral, pentru că vei fi mult mai sexy atunci când încerci tot felul de trucuri şi nu execuţi o singură mişcare în mod mecanic. Iată cinci paşi pentru un sex oral inedit din Kamasutra!

–    Arată-i că şi pe tine te incită să îi faci sex oral. O femeie care se excită în timpul sexului oral îi oferă, practic, iubitului ei un show erotic. Iată ce tehnici te ajută să atingi şi tu orgasmul în timp ce îi faci lui sex oral!

–    Un alt truc care îţi va da acel aer sexy este să-i inciţi şi simţul auditiv, nu doar pe cel tactil sau vizual. În timpul partidei de sex oral geme uşor şi spune-i câteva lucruri indecente.

–     Nu în ultimul rând, alege poziţii pentru sex oral care să-i ofere lui o imagine cât mai erotică. Te invităm să alegi din următoarele opt poziţii incendiare pentru sex oral!

Foto: Shuttterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!