Cum să faci sex ca în filme

De Stela Moisescu pe

Le priveşti cu sufletul la gură, pentru ca mai apoi să dai vina pe regizori că nu portretizează în mod realistic desfăşurarea unei partide de sex. E clar, scenele de sex….
… din filme trezesc în noi reacţii contradictorii, tocmai pentru că sunt fierbinţi, dar şi intangibile.

Ştii care este însă secretul unei partide de sex ca în filme? Atracţia fizică incontestabilă faţă de partenerul tău şi felul în care vă folosiţi imaginaţia în timpul actului. Scenele de sex din filme au aproape întodeauna un element surprinzător care transformă scenariul într-un foarte sexy.

Considerând că prima condiţie este deja îndeplinită, nu îţi mai rămâne decât să înveţi cum să îţi foloseşti imaginaţia pentru a face sex ca în filme.

Iată şapte scene de sex fierbinţi din care te poţi inspira pentru a-ţi crea propriul scenariu de sex ca în filme!

1. În filmul „A history of violence” Edie (Maria Bello) îşi suprinde soţul îmbracată într-un costum de majoretă şi îl provoacă la o partidă de 69, prima ilustrată într-un film non-pornografic, arată moviefone.com. Actul este tandru şi afectuos. Într-o altă scenă cei doi se angajează în clipe mult mai pasionale şi răvăşitoare. Te poţi inspira din acest film, alternând şi tu momentele romantice cu cele pătimaşe. Astfel, trăieşti intens ambele extreme, pentru că ai un termen de comparaţie.

2. În filmul „Desperado”, Salma Hayek îi topeşte inima lui Antonio Banderas şi îl cucereşte iremediabil doar cu ajutorul unui decor ticsit cu lumânări parfumate. Învaţă din filme precum acesta cât de importantă este atmosfera în care decurge partida de sex şi pune-te pe decorat. Vei simţi diferenţa!

3. În filmul „Blow-Up”, regizorul Michaelangelo Antonioni pune în scenă o şedinţă foto, în care fotograful îşi „hărţuieşte sexual” modelul, în cel mai bun sens cu putinţă. De ce să nu interpretaţi şi voi un astfel de scenariu la voi în dormitor în seara aceasta? Jocul pe roluri în pat vă fac să simţiţi din nou acel gol în stomac de la începtul relaţiei.

4. În filmul „Sex and Lucia” protagonista are o idilă deosebit de intensă cu un scriitor. Ea nu se fereşte să îşi arate obsesia pentru bărbatul respectiv, aşa că filmul este presărat cu multe momente sexy, inclusiv o scenă de striptease. Inspiră-te din determinarea ei şi ia atitudine! Arată-i că îl doreşti cu gesturi uşor dramatice, chiar ostentative. Îi va gâdila sigur orgoliul şi va fi mai pasional.

5. În filmul „Unfaithful” protagoniştii nu mai au răbdare şi se întâlnesc pentru o partidă scurtă de sex în toaleta unei cafenele, în timp ce prietenii îi aşteaptă neştiutori afară. Prea îndrăzneţ scenariul pentru tine? Orice gest interzis în spaţiul public vă v-a creşte adrenalina. Puteţi creea propriul vostru scenariu în acest sens.

6. În filmul „9 1/2 Weeks” vedem multe scene de sex în care preludiul primează, iar cei doi îşi folosesc din plin imaginaţia. Un exemplu este scena în care el o leagă pe ea la ochi şi îi topeşte cuburi de gheaţă pe trupul gol. Inspiră-te din modul în care cei doi intensifică punctul culminant şi amâna deznodământul.

7. În filmul „Out of sight” George Clooney şi Jennifer Lopez ştiu cum să creeze tensiune sexuală. După multe tachinări cei doi îşi dau frâu liber instinctelor într-o cameră de hotel. Nu strică să-i propui iubitului o perioadă de abstinenţă după care să mergeţi într-o destinaţie pe placul vostru pentru a vă regăsi.

Foto:
Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro