Gesturi care sensibilizează bărbaţii

De Stela Moisescu pe

Deşi sunt mai înalţi cu un cap şi îţi desfac sticla de apă plată când tu nu poţi, în plan emoţional sexul tare poate deveni cu uşurinţă slab, dacă ştii ce butoane să apeşi.

Într-o relaţie de cuplu ar trebui să descoperi că un bărbat are emotivitatea unui ou – există o coajă care îi dă un aspect dur la exterior, coajă care se sparge uşor, revărsându-se conţinutul moale.

Poţi înmuia foarte uşor inima unui bărbat, dacă atingi câteva puncte sensibile. Aşadar, ia aminte la cele spuse mai jos, dacă ai un iubit distant şi lipsit de romantism, pe care ai vrea să-l îndulceşti.

Iată în ce contexte bărbaţii duri devin vulnerabili în faţa unei femei şi aleg să se implice mai mult în relaţia de cuplu!

Când te arăţi disponibilă

Da, ai citit bine! Indiferenţa din păcate funcţionează doar la început, atunci când îl ţii în şah, iar el ar face orice pentru a te cuceri. După două, trei luni de relaţie, când magia descoperirii a dispărut şi l-ai lăsat să-ţi intre pe sub piele, să rămâi indiferentă poate lucra în detrimentul relaţiei.

Discutând cu un bărbat despre acest subiect, el îmi spune că: „Atenţia pe care o acordă un bărbat unei femei este direct proporţională cu disponibilitatea ei.”

Aşadar, dacă vrei să-i mergi la suflet şi să fiţi mai apropiaţi nu mai juca rolul reginei de gheaţă. Arată-i afecţiune şi îl vei sensibiliza. Evident, există şi disponibilitate în exces: atunci când nu mai ieşi doar cu fetele sau constaţi că doar tu îl cauţi pe el. Oferă-i atenţie, fără să ajungi în această extremă şi vei vedea că şi el devine mai disponibil.

Când îl alinţi

Un alt prieten care mi se pare mai rece decât toţi bărbaţii pe care îi cunosc îmi spune cu convingere că: „Ooorice bărbat este înmuiat de gesturile frumoase ale iubitei”, cum ar fi un mesaj drăgăstos dimineaţa, în care, da, poţi folosi diminutive, dar unele care să-l flateze: „Tigrişor” va fi mai apreciat decât „Prăjiturică”. Aşadar, şanse mari sunt ca şi iubitul tău să adore în secret acele mesaje romantice, la care îţi răspunde mai degrabă sec, dar îţi răspunde! Moderaţia este însă importantă şi în acest caz.

Când îl asculţi… cu atenţie

Nimic nu merge mai mult la inima unui bărbat decât… tăcerea ta, în anumite cazuri, desigur. Un bărbat se deschide şi capătă încredere în tine dacă ştie că îl asculţi şi ţii minte lucrurile importante pentru el. Dacă te-a prins de câteva ori pe picior greşit, dând dovadă că nu prea dai importanţă lucrurilor care contează pentru el, nici el nu îşi va mai da interesul în ceea ce priveşte părerile şi deciziile tale.

Citeşte alte trei căi ce ajung la inima lui pe următoarea pagină.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2