Internetul nu te lasă să îţi uiţi iubitul

De Stela Moisescu pe

În mediul online există o mulţime de site-uri şi aplicaţii care adâncesc suferinţa unei despărţiri. Dacă nu ai putea fizic vorbind să îţi vâri mâna în cutia lui poştală…
… cumva reţinerile de a da un click pe inboxul lui sunt considerabil mai puţine.

Este mult mai uşor să zăboveşti pe pagina lui de Facebook, decât pe preşuleţul de la uşa de la intrare, nu? Social media este cel mai bun pretext de a urmări un fost iubit, fără să apară senzaţia că faci ceva greşit.

Iată 8 aplicaţii online care fac despărţirea de fostul iubit şi mai dureroasă!

Flowtown

Să zicem că îi ştii contul de Facebook, dar ai vrea să vezi şi ce alte reţele de socializare mai foloseşte în prezent. Dacă dai o căutare pe Google cu numele lui nu apare însă nicio informaţie sau îţi apar profiluri ale altor bărbaţi cu acelaşi nume.

Află că poţi găsi toate profilurile lui, inclusiv pe cele şterse, dacă îi ştii adresa de e-mail cu care obişnuieşte să îşi facă diverse conturi. De obicei aceasta este chiar id-ul de messenger. Mai departe, nu trebuie decât să o introduci în motorul de căutare flowtown.com, pentru a vedea toate reţelele la care s-a înregistrat cu acea adresă de e-mail. Astfel, îi găseşti paginile de profil de pe reţele precum Hi5, Facebook, dar şi de pe site-uri de matrimoniale!

Nu îţi recomand însă această căutare, căci paginile lui de profil din reţelele de socializare conţin informaţii care nu te vor lăsa să treci prea uşor peste despărţirea de el. Iată la ce mă refer!

Pagina lui de Twitter

Ce presupune Twitter-ul? Să urmăreşti şi să fii urmărită. Este destul de evident că nu o să îl uiţi prea curând, dacă faci parte din armata lui de followers. E bine totuşi că există opţiunea de a-l scoate din lista persoanelor pe care le  urmăreşti pe Twitter. Un click mic pentru internet, un pas mare pentru tine!

Pagina lui de Facebook

Ei bine, aici lucrurile se complică! Potrivit unui studiu, administratorii Facebook deţin atât de multe informaţii despre utilizatorii reţelei de socializare, încât pot prezice o despărţire cu o săptămână înainte ca ea să se întâmple.

Şi tu dai peste o mulţime de informaţii despre fostul tău iubit, dacă îi verifici sistematic activitatea din Wall. Activitatea „Wall to wall” sau aplicaţia „Între prieteni” sunt arme curate de nostalgie, căci, prin intermediul lor utilizatorii de Facebook adresează un mesaj doar fostului tău iubit. Este ca şi cum ai deţine parola de acces a inbox-ului său.

Cei mai mulţi utilizatori îşi pun poze din vacanţă, aşa că te poţi trezi că vezi poze cu iubitul tău în club, încadrat de două femei superbe, în timp ce tu îl jeleai pe umărul celei mai bune prietene.

Şi mai dureros este să-i verifici lista de prieteni în căutarea unui prenume de fată cu care ai auzit tu că a ieşit la un suc. Evident, dai peste trei Cristine, dintre care una arată excelent… ea o fi oare noua lui cucerire?

Mesajul este clar însă atunci când apare numele lui însoţit de precizarea că se află într-o relaţie. Inimioara aceea roşie nu îţi aduce aminte decât de cadourile de Valentine’s Day în formă de inimioară pe care ţi le-a făcut în timp ce eraţi împreună. Acum nu faci decât să te frămânţi că n-ai luat-o ca pe un semn în trecut, atunci când la el pe pagina nu apărea precizarea că se află într-o relaţie.

O altă găselniţă a Facebook-ului, care îl poate lua prin surprindere şi pe fostul tău iubit, este opţiunea da a da tag pe imaginea cuiva într-o poză. Astfel, la el pe Wall poate să apară mesajul că a fost tăguit într-o poză de către altcineva, fără permisiunea lui. Astfel ai ocazia să vezi poze în posturi compromiţătoare cu fostul tău iubit.

Verificându-i Wall-ul în mod regulat ai ocazia să vezi ce persoane de sex feminin interacţionează mai des cu el, lucru care poate ajunge să te exaspereze. Facebook-ul, prin numeroasele modalităţi în care poţi comunica cu ceilalţi, este sursa multor scenarii pe care ţi le faci ulterior.

Messenger

Messenger-ul este un duşman veteran al inimilor rănite. Dacă încă îl ai în lista de messenger, îţi este foarte greu să rezişti tentaţiei de a chat-ui cu el, mai ales când statusurile şi avatarurile lui te provoacă.

Dacă nu prea mai apare online în lista ta, poţi comite greşeala să îl verifici cu „Yahoo invisible detector”, detectorul care îţi arată cine stă pe invisible. Dacă, de exemplu, îţi apare că este online, dar tu nu îl vezi în lista ta online, înseamnă că şi-a ales ca tu să îl vezi în permanenţă în starea de invisible, semn că nu vrea să mai aibă de-a face cu tine.

Citeşte pe a doua pagină despre aplicaţiile care te ţine la curent cu fiecare pas al unei persoane în mediu virtual şi real!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2