9 semne că el este potrivit să îți fie soț

De Consuela Stratulat, pe

Există un singur lucru urmărit de toată lumea, dorit cu ardoare mai mare decât banii sau puterea: dragostea. Odată ce ai găsit-o, este ca și cum te-ai întoarce acasă: toate grijile tale par să aibă o rezolvare și te simți protejată. Cum știi, însă, că el este potrivit pentru tine? Pe lângă ce îți spune inima, există și alte semne care te asigură că poți face pasul cel mare.
Poți fi „tu” întodeauna. Te înțelege cu bune și rele și nu se așteaptă să fii altcineva decât ești. Pentru el, ești specială și în zilele în care chiar nu ai chef să ieși din puloverul pătat și să te răsfeți în mirosuri sofisticate. Dacă simți că este o tragedie dacă te-ar vedea nemachiată, înseamnă că nu e el alesul. Bărbatul potrivit va găsi o cale să îți arate că pentru el ești frumoasă și fără farduri.

Fericirea ta este fericirea lui și invers

Știi că el este potrivit pentru tine când vezi că vrea ce este cel mai bine pentru tine, chiar dacă nu este cel mai bine pentru el. În plus, reușește să găsească un echilibru între carieră și viața personală. Oricâte probleme ar avea la muncă, găsește o cale sp îți arate că nu a uitat de tine.

La finalul unei zile dificile, nu vrei decât să fii cu el

Indiferent de cât de indispusă ai fi, ai prefera să fii cu el decât singură. În astfel de momente, el știe să te asculte și te înțelege. Îți dă încredere și știe să îți schimbe mereu starea de spirit.

Atracția este evidentă

Sunteți compatibili pe toate planurile, fizic, emoțional și mental. Chimia dintre voi este atât de puternică, încât blochează totul. În unele momente, simți că el este singurul care contează.

Vrei să împărtășești totul cu el

Când te gândești la viitor, el are un rol important. Ideea că îți vei petrece restul vieții cu el nu te sperie, iar alături de el te simți cel mai bine. Când se întâmplă ceva amuzant sau ai primit vești bune. Este primul căruia vrei să îi împărtășești. Când asculți o melodie de dragoste, este primul la care te gândești.

Aveți aceeași părere despre romantism

Indiferent de ce crezi tu despre romantism, el îți împărășește părerea. Nu va avea probleme în a se deschide în fața ta, pentru că are încredere în tine.

Vă iubiți mai mult decât vă certați

Niciodată nu simți că este o idee bună să vă certați, pentru că ții prea mult la el și nu vrei să îl rănești. Compromisul este mereu o idee bună, pentru că vrei să fiți fericiți.

Nu doar te aude, dar te și ascultă

Poate citi printre rânduri și anticipa ce ai nevoie, fără să fii nevoită să îi spui mereu. Știe ce vrei să spui, fără să fii nevoită să îi explici și te ajută să devii omul care ți-ai dorit întotdeauna să fii.

Te acceptă

Ești dezordonată, uneori țipi, uneori nu ești amuzantă, dar te iubește așa cum ești și te face să te simți bine cu tine. Și le vorbește cu mândrie prietenilor lui despre tine.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!