20 motive pentru care bărbaţii înşală

De Stela Moisescu pe

Probabil că ştii marile motive pentru care bărbaţii înşală: plictiseală, o iubită nepricepută în pat sau orgoliu. Atunci când sunt prinşi cu minciuna,…
… ei ne asigură că experienţa extraconjugală nu a însemnat nimic. A fost sex şi atât.

Ei bine, bărbaţii separă în totalitate sentimentele faţă de sex. Aşadar, a face sex reprezintă pentru mulţi bărbaţi a mânca o friptură pe timp de post. Şi-au satisfăcut pofta primară, dar consideră că sufleteşte sunt dedicaţi postului şi nu au păcătuit.

Iată care sunt cele 20 de motive pentru care ei ne înşală şi care îi determină pe bărbaţi să nu simtă nicio urmă de remuşcare.

1. Pentru că e tânăr

S-a legat la cap cu o relaţie de la douăzeci şi ceva de ani, aşa că el vede  infidelitatea ca pe bomboanele consumate de copii. Orice copil mănâncă bomboane, iar orice tânăr bărbat trebuie să experimenteze sexual.

2. Din lipsă de concentrare

„Nu există, din punctul meu de vedere, bărbat care să nu se gândească măcar o dată în viaţă „cum ar fi să…”, chiar dacă au acasă o iubită, logodnică, soţie sau mamă a copiilor lor”, ne lămureşte Laurenţiu.

Aşadar, gândurile sexuale bântuie majoritatea bărbaţilor şi puţini reuşesc să se concentreze pe a rămâne fideli.

3. Pentru că pot

Atunci când tu pleci la părinţii tăi sau stai până seara târziu la serviciu, el are spaţiu să se joace.  Bogdan precizează că unii bărbaţi înşală pur şi simplu pentru că au cum şi au cu cine.

4. Pentru că se simt bărbaţi

Unii înşală din teribilism. A învârti pe degete mai multe femei hrăneşte egoul bărbatului.

5. Pentru că este palpitant

Laurenţiu recunoaşte că este palpitant din punct de vedere sexual să fii cu mai multe femei în acelaşi timp.

6.  Pentru că le place stilul de viaţă

Tot Laurenţiu mărturiseşte că are amici bărbaţi care spun că preferă pur şi simplu stilul acesta de viaţă, în care faci sex azi cu Oana şi mâine cu Raluca.

7. Pentru că adoră să nu fie prins cu minciuna

Pentru unii bărbaţi infidelitatea reprezintă o performanţă. Mulţi bărbaţi sunt dependenţi de adrenalina provocată de aventuri. „Unora le place să aibă cât mai multe partenere şi să depună eforturi pentru ca una să nu afle de cealaltă”, explică Bogdan.

8. Pentru că monogamia este absurdă

Mulţi consideră că bărbaţii nu sunt construiţi pentru a fi monogami, aşa că nici măcar nu încearcă să fie.

9. Pentru că o femeie atrăgătoare a fost disponibilă

Unii bărbaţi îşi spun că ar fi o dovadă de mare naivitate să rateze o asemenea ocazie.

10. Vrea ca tu să te desparţi de el

Nu are tupeul să încheie el relaţia aşa că face o greşeală monumentală pentru a-i da tu lui papucii.

11. Pentru a o face pe iubita sa fericită

Probabil acesta este cel mai absurd motiv. „Amicul meu care este într-o relaţie serioasă îmi spune că are nevoie o dată la câteva luni de o escapadă sexuală, altfel începe să adune frustrări şi să se poarte urât cu iubita lui”, spune Bogdan.

12. Pentru a-şi demonstra că poate satisface o femeie

Dacă nu a avut multă experienţă înaintea ta, iar el simte că nu te satisface pe plan sexual, s-ar putea să-şi testeze aptitudinile pe o altă femeie. Ceea ce nu ştiu aceşti bărbaţi este că fiecare femeie este unică în ceea ce priveşte răspunsul la stimuli sexuali.

13. Nu se poate decide între două femei

Marius a început să se vadă cu o altă femeie, deşi era într-o relaţie de patru ani cu altcineva. „O bună perioadă de timp am tot umblat cu amândouă pentru că nu mă puteam decide să renunţ la marea iubire pentru o pasiune de moment. După trei luni cu cele două m-am decis să renunţ la vechea relaţie”.

14. Avea nevoie de o ultimă distracţie înainte să se implice total în relaţia cu tine

Unii bărbaţi simt nevoia să înşele înainte de un pas important precum logodna sau conceperea unui copil.

15. Din răzbunare

Tu ai dansat sau ai avut conversaţii intime cu un alt bărbat, iar el se decide să ţi-o plătească cu aceeaşi monedă, numai că lucrurile degenerează un pic.

16. Pentru că nu vă mai înţelegeţi

Va căuta în braţele altei femei afecţiune şi tandreţe, dacă nu face decât să se certe cu tine.

17. Pentru că nu eşti deschisă diversităţii în dormitor

Mulţi bărbaţi spun că şi-ar înşela iubita dacă aceasta nu ar fi de acord să facă sex oral. Pentru unii bărbaţi pretenţiile sunt tot mai ridicate, la fel şi şansele de a căuta în altă parte ceea ce nu primesc de la parteneră.

18. Pentru că s-au plictisit de sexul cu partenera

Unii bărbaţi consideră că nu pot trăi în rutină şi sunt dependenţi de noutate. Aşa că mulţi dintre ei aleg să înşele doar pentru a face sex cu o altă femeie.

19. Pentru că nu mai este atras de tine

În cazul în care partenera de cuplu a câştigat multe kilograme în plus sau, pur şi simplu, timpul a stins pasiunea, bărbatul va căuta în altă parte acel fior.

20. Pentru că te respectă… prea mult

Puţini bărbaţi se înscriu, ce-i drept, în această categorie. Unii dintre ei nu concept să ceară favoruri sexuale ieşite din comun iubitei, pe care o asociază cu sentimente pure.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro