10 tipuri de bărbaţi cu plusuri şi minusuri

De Stela Moisescu, pe

Alegerea bărbatului potrivit poate semăna cu un sport extrem. Tipii echilibraţi sunt greu de găsit, aşa că întâlnim, mai degrabă, bărbaţi care înclină balanţa… cu mult!
Află care sunt plusurile şi minusurile a 10 tipuri de bărbaţi, pentru a fi sigură că-l alegi pe „Mr Right”.

Bărbatul introvertit: Este timid, singuratic, chiar temător. Nu are foarte mulţi prieteni şi nu reuşeşte să jongleze o conversaţie care implică mai mult de o persoană. Timpul şi-l petrece în faţa calculatorului. Faptul că nu vorbeşte mult, îl face să pară misterios. Spre deosebire de alţi bărbaţi, pe el vei avea ocazia să-l descoperi puţin câte puţin.
Bărbatul extrovertit: Este un tip popular căruia îi place să socializeze… cu fetele. Dacă îl vrei doar pentru tine, ai de înfruntat mai întâi concurenţa. Nu are mult timp la dispoziţie, dar se face plăcut într-o clipă. Alături de el nu te plictiseşti. Are idei inedite pentru întâlnirile cu tine şi e un partener de discuţie interactiv.

Bărbatul independent: Relaţiile serioase nu sunt pentru el. Dacă te indrăgosteşti de un asemenea tip, îţi va frânge inima cu replica „Încă nu sunt pregătit”. El este cel care îţi oferă clipe de pasiune, dar nu te sună a doua zi. Pentru o idilă plină de suspans, fără implicare sentimentală, el este bărbatul ideal.
Bărbatul tradiţional: El e de părere că femeia trebuie să aibă grijă de casă şi copil. O dată cu cererea în căsătorie vine şi responsabilitatea ta de a-i călca cămăşile. El este pregătit pentru o implicare emoţională totală. Îţi va aduce flori nu doar de 8 martie şi se va asigura că nu-ţi lipseşte niciodată nimic.

Bărbatul intelectual: Te va eticheta ca fiind superficială din diverse motive: te machiezi prea des, îţi place actorul George Clooney şi câinii de talie mică. El este tipul care ştie să ia lucrurile în serios şi are ţeluri măreţe. Conversaţiile cu el te îmbogăţesc intelectual, iar în timpul liber nu-ţi va spune să vii tu cu idei. Ştie o mulţime de locuri încărcate de cultură pe care vrea să ţi le arate.
Bărbatul sportiv: Nu se ştie câte seri romantice îţi va oferi acest tip. El se simte excelent în contexte dinamice, aşa că nu-l vei convinge să poarte o discuţie profundă cu tine. În schimb, el este o sursă inepuizabilă de adrenalină. Condiţia şi aspectul tău fizic se vor îmbunătăţii cu siguranţă, datorită lui.

Bărbatul dur: Nu îşi arată adevăratele sentimente, pentru că susţine că nu are. Pare insensibil la prima vedere. E posibil să aştepti o viaţă întreagă cuvintele magice „Te iubesc”. El este tipul care te ţine pe jar şi îţi face inima să tresalte.
Bărbatul emotiv: Şi-a declarat iubirea chiar de la început, a plans la prima aniversare şi îţi mărturiseşte ca fără tine nu poate trai… Ai grijă la intensitatea emoţiilor lui. De la romantism la fanatism nu  e decât un pas. El te va înţelege atunci când eşti deprimată şi se va implica la fel de mult ca şi tine în discuţiile despre sentimentele voastre.

Bărbatul metrosexual: Te-ai îndrăgostit de bărbatul care acum îţi fură cosmeticele. Atunci când iesiţi în oraş te întrebi care dintre voi este mai dichisit. Gata cu cravatele. Faptul că îi place lacul de unghii şi exfoliantul înseamnă că alegerea unui cadou va fi floare la ureche. În plus, va mirosi bine tot timpul şi nu vei risca să-ţi treci mâna printr-un păr îmbâcsit.
Bărbatul neîngrijit: Primul vostru sărut a avut gust de fast-food? Deşi te plimbi cu un pachet de gumă în geantă, lucrurile se complică atunci când treceţi la lucruri mai incitante. Oferă-i fără nicio ocazie produse destinate igienei corporale… poate va prinde apropoul. Atunci când vine vorba de stil vestimentar, aspectul neîngrijit este la modă.  Aşa că un tip mai… răvăşit, te va atrage cu siguranţă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!