10 melodii optimiste după o despărţire

De Stela Moisescu pe

Decât să plângi pe o melodie tristă, nu mai bine te pui pe picioare cu una optimistă? Dacă ieri îţi prezentam metode elegante prin care să te desparţi de iubitul tău,…
… azi îţi punem la dispoziţie 10 melodii optimiste care îţi vor reda pofta de viaţă.
„Since you’ve been gone”- Kelly Clarkson

Melodia te va ajuta să vezi partea bună a oricărei despărţiri. Cine spune că fără el nu îţi va fi mult mai bine?

„Smile”- Lily Allen

Unoeri trebuie doar să îţi propui să zâmbeşti după o despărţire… Împrumută din seninătatea acestei melodii şi lasă în urmă suferinţa.

„Before he cheats”- Carrie Underwood

Te-a înşelat? Nu e cazul să plângi şi nici să îl laşi să o mai facă o dată. Inspiră-te din mesajul puternic al acestei melodii.

„Me myself and I”- Beyonce
Nu ai nevoie de un bărbat pentru a fi o femeie împlinită. Nu mă crezi? Ascultă versurile fredonate de Beyonce şi încearcă să o contrazici… dacă poţi. „According to you”- Orianthi
S-a despărţit de tine pentru că erai ori prea- prea, ori foarte-foarte? Fii sigură că vei găsi pe cineva care să te accepte şi să te aprecieze pentru ceea ce eşti. Ascultă melodia şi adoptă gândirea optimistă!

„I’m good”-  Blaque
Nu te mai gândi doar la momentele fericite alături de iubit. Punându-le în balanţă cu dezamăgirile sigur vei ajunge la concluzia că îţi este totuna cu sau fără el. Aşa că mai bine singură! Cum altfel ai putea să întâlneşti pe cineva mai bun?

„Don’t bother”- Shakira

Te-a părăsit şi ţi-a găsit deja un înlocuitor? Nu te lăsa descurajată! Recapătă-ţi încrederea în tine ascultând această melodie.   „Damaged”- Danity Kane

Această melodie sigur te va face să te gândeşti la o nouă idilă. Chiar dacă ţi-a frânt inima, nu înseamnă că nu există acolo undeva cineva care să o vindece.  

„Vienna”- Billy Joel
După o despărţire tinzi să exagerezi, să te agiţi şi să nu mai vezi lucrurile clar. Această melodie te va calma şi te va face să înţelegi că nu poţi treci peste greutăţile vieţii doar bătând din palme.

„Girls just wanna have fun”- Cyndi Lauper
Dansează cu prietenele tale pe o melodie clasică, precum aceasta… Efectele sunt incredibile: zero suferinţă, maximă distracţie!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro