Rapperul Post Malone a doborât un record deținut de Beatles timp de 54 de ani

De Unica.ro pe 14 mai 2018
Rapperul Post Malone (22 ani), devenit celebru în urmă cu 3 ani, odată cu lansarea singleului său "White Iverson", a reușit să doboare un record deținut de trupa Beatles timp de 54 de ani.

La doar 22 de ani, Post Malone a devenit anul trecut cel mai ascultat artist din lume, grație platformelor muzicale online. Hitul său „Rockstar” a fost ascultat de 49.7 milioane de ori într-o săptămână, iar cel de-al doilea album de studio, pe care rapperul l-a lansat recent, mai exact pe 27 aprilie 2018, „Beerbongs & Bentleys„, a fost ascultat de 78.7 milioane de ori într-o singură zi!

Astfel, tânărul rapper, pe numele său adevărat Austin Richard Post, a reușit să doboare record după record, spre surprinderea tuturor, la numai 3 ani de când s-a lansat. Unul dintre cele mai importante recorduri obținute de Post Malone rămâne însă cel pe care trupa Beatles l-a deținut timp de 54 de ani!

Concret, Post Malone a reușit performanța de a avea 9 piese în Top 20 Billboard, în același timp. Recordul precedent era deținut de trupa Beatles, care din 11 aprilie 1964 și până în 18 aprilie 1964 au avut 6 piese în același timp, în top 20.

Pe lângă faptul că a doborât acest record, în condițiile în care Beatles sunt considerați a fi unii dintre cei mai buni muzicieni din lume, din toate timpurile, Post Malone a mai reușit și performanța de a avea absolut toate piesele de pe noul său album, adică 18 cântece, în Top Hot 100 Billboard, în același timp.

Vezi șiClipul care a depăşit 100 de milioane de vizualizări pe YouTube în şapte zile

Vezi șiKendrick Lamar, primul rapper care primește un Pulitzer

Foto – Hepta

Povestea neștiută din viața Petrei Kvitova, cea care a detronat-o pe Simona Halep în clasamentul WTA

Povestea neștiută din viața Petrei Kvitova, cea care a detronat-o pe Simona Halep în clasamentul WTA