Prințul Harry își va anunța logodna cu Meghan Markle în luna decembrie

De Claudia Grigore pe 29 august 2017
Prințul Harry și iubita sa, Meghan Markle se află acum în vacanță pe continetul african. Această ieșire romantică este una dintre cele mai urmărite escapade.

Toți fanii familiei regale britanice se așteaptă la anunțul unei logodne, așa cum a fost și în cazul prințului William și a ducesei Kate după o vacanță asemănătoare, tot pe continetul african.

Din păcate, fanii cuplului format din prințul Harry și actrița Markle vor mai trebui să mai aștepte anunțul unei noi nunți princiare.

Darren McGrady, fostul bucătar al prințesei Diana care a locuit la palatul Kensington pe când prinții William și Harry erau copii a declarat pentru presă că anunțul oficial al logodnei va fi făcut, cel mai probabil în luna decembrie.

Se pare că motivele acestei amânări ar fi faptul că în această lună se fac 20 ani de la moartea prințesei Diana și că în luna noiembrie, prințul Phillip și regina Marii Britanii serbează nunta de platină. Cei doi nu vor să umbrească cele două evenimente, așa că vor face anunțul în luna decembrie, lună fără evenimente deosebite pentru casa regală britanică.

Meghan va sărbători astfel Crăciunul alături de familia regală la palatul Sandrigham.

Nunta va avea loc, se pare în 2018.

Darren McGrady crede că Meghan Markle se aseamănă mai mult cu prințesa Diana decât Kate Middleton.

Sursa foto Hepta

Citește și Ce cadou a primit Meghan Markle de la prințul Harry

Citește și Inelul cu safir al prințesei Diana îi aparținea prințului Harry. Cum a ajuns să-l poarte Kate Middleton

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital