Nevastă de faţadă

De Unica.ro pe

Numele meu este Maria şi am şi eu povestea mea care a început acum 10 ani. Pe atunci eram tânără şi inocentă. M-am îndrăgostit pe loc de Dragoş, el era cu şase ani mai mare decât mine.
Lucrurile mergeau minunat. Dragoş era tot ce-mi doream: romantic, cuminte, galant, frumos, deştept şi cu un viitor strălucit. Provenea dintr-o familie bună şi cu tradiţie, respectabilă, care m-a plăcut încă din primele clipe.

Eu eram topită şi făceam tot ce-mi stătea în putere să-l fac fericit. Diferenţa de vârstă n-a contat, ba mie mi s-a părut că e binevenită.

La scurt timp, după nici un an, ne-am căsătorit. Am avut o nuntă ca-n poveşti, o lună de miere absolut fantastică. Cel mai frumos a fost că nu m-a presat să facem sex înainte de căsătorie, eu provenind dintr-o familie foarte religioasă. Am vrut să fie totul aşa cum visam când eram mică… şi a fost!

Totul s-a întâmplat natural. Ne-am mutat împreună şi ne iubeam. Dupa cinci ani l-am întrebat dacă vrea copii. A spus că nu e pregătit. După alţii trei, când deja devenisem disperată, mi-a zis din nou nu.

Deşi nu ştiu cum am fi putut să facem un copil că nu făceam dragoste decât o dată pe lună şi asta la insistenţele mele.

Am crezut că este din cauza stresului. Am încercat să-i vorbesc, să-i propun să mergem la consiliere, să-l atrag cu tot felul de idei, dar nimic.

În ultimul timp ieşea tot mai des cu Alin, un prieten de-al lui. Nu m-a deranajat la început, dar cu timpul Alin căpăta mai multă importanţă decât orice.

Într-un week-end am plecat la mama în vizită. Am decis să rămân câteva zile. El a rămas acasă pentru câteva afaceri. Pentru că am făcut o toxiinfecţie alimentară m-am întors cu două zile mai devreme. Nu am anunţat. Voiam să fie o surpriză.

Şi ce surpriză!
Când am ajuns acasă am găsit casa răvăşită, sticle pe jos, haine aruncate, cutii de pizza şi când am intrat în dormitor mi s-au tăiat picioarele. Bărbatul meu cu care eram căsătorită de opt ani era în pat cu prietenul Alin, dezbrăcaţi.

Atunci am înţeles totul, de ce nu voia copii, de ce nu făceam sex, de ce nu mai era nimic între noi. Era homosexual, iar eu eram nevasta de faţadă… aşa s-a terminat povestea marii mele iubiri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro