Părinții au început să-i organizeze înmormântarea, dar fetița s-a trezit și le-a spus ceva incredibil

Abby Furco, o fetiță de clasa a cincea a fost diagnosticată cu leucemie în 2011, pe când avea doar patru ani. La vremea aceea, doctorii i-au dat doar 20% șanse de supraviețuire.

Mama fetiței, Patty Furco a declarat presei că “Eram devastați. Ni s-a spus că ea va muri, că există șanse infime.”

În următorii șase ani, familia a făcut tot ce se putea pentru a o ajuta pe Abby, pentru a-i oferi cele mai bune condiții. Aceasta a suferit un transplant de măduvă, a făcut chimioterapie, a făcut tratamente cu radiații și a fost cobai  pentru medicamente experimentale.

“Am înconjurat-o cu dragoste, pentru că știam că o puteam pierde în orice moment” a spus Patty. “Au fost momente când credeam că nu va rezista, a făcut infecții care puteau să o omoare. Tot ce puteam face era să o privim cum se luptă și cum încearcă să se vindece.”

În octombrie 2013 părea că speranța își face loc în familia Furco. Abby și-a încheiat tratamentul și timp de un an s-a bucrat de viață ca un copil normal, a mers la școală și a jucat fotbal. Dar, în septembrie cancerul a revenit.

“Dacă primul diagnostic a fost greu, cel de-al doilea ne-a testat cu adevărat. Abby a devenit complet imobilă, orice mișcare îi provoca dureri și de abia mai vorbea.”

În februarie 2015, Abby a primit cel de-al doilea transplant de măduvă, dar 15 zile mai târziu a fost diagnosticată cu boala grefă-contra-gazdă, o boală ce constă în faptul că măduva primită începe să atace organismul gazdă.

În următoarea lună, rinichii au început să cedeze și Abby a fost internată la terapie intensivă. Medicii le-au spus părinților că Abby nu va supraviețui mai mult de 48 de ore dacă va înceta dializa.

“Doctorii ne-au spus că a venit vremea. Începuse să fie trează doar câte o oră pe zi. Noi le pregăteam pe fiicele noastre pentru moartea ei” – au declarat părinții lui Abby.

Abby a fost plasată într-un hospice. Familia ei a început să facă pregătirile pentru înmormântare, i-au ales coșciugul și muzica ce va fi pusă în ziua respectivă.

Într-o zi s-a întâmplat un miracol. Abby s-a trezit și le-a spus părinților ei: „Mai am mult de trăit!”

„Nu ne-a venit să credem. În câteva zile, săptămâni, luni a început să meargă și să fie mai puternică. Este un adevărat miracol.” Doctorii sunt de acord cu noi, nu există nicio explicație medicală pentru recuperarea lui Abby.

Abby este acum în remisie și primește steroizi de două ori pe zi. Prognosticul rămâne în continuare nesigur, dar toată lumea crede în vindecarea completă.

“Am văzut-o cum a murit și a înviat. Acum așteptăm să vedem ce ne rezervă viitorul.” – a declarat Patty, mama fetiței.

Sursa foto Facebook

Citește și Ultimul dialog dintre un băiețel bolnav de cancer și mama lui

Citește și Soția lui a murit de cancer. După doi ani, a primit acest cadou din partea ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: