Vedetele de la ştiri şi coafurile lor

De Diana Sorescu pe

Probabil aţi observat că ştiristele respectă un anumit tipar atunci când vine vorba de coafuri. Stilul este unul sobru, elegant, dar cu personalitate, iar Andreea Esca este etalonul…
… perfect: vedeta îşi aranjează părul la fel de mai bine de 15 ani!

Coafura Andreei a fost creată şi executată de Geta Voinea, care ne-a explicat care sunt tunsorile potrivite pentru prezentatoarele de ştiri: „În general, tunsorile sunt clasice şi părul mediu, până la umeri. Culorile recomandate şi cele mai purtate sunt blondul, de preferat mai închis spre şaten deschis. Părul mai închis la culoare captează mai multă lumină şi o reflectă, ceea ce face să fie mai strălucitor. Părul poate fi şi prins la spate, punându-se accent pe fizionomie, iar parul prea lung nu schimbă cu nimic fizionomia”. 

Andreea Esca şi  Malvina Cervenschi

În 1995, atunci când apărea pentru prima oară la pupitrul ştirilor de seară de la Pro TV, Andreea Esca făcea o impresie excelentă datorită tonului plăcut, zâmbetului irezistibil şi coafurii impecabile: păr tuns la baza gâtului, drept, cu o cărare pe dreapta.

De-a lungul vremii, Andreea Esca, veterana ştirilor de la ora 19:00, şi-a schimbat de mai multe ori nuanţa părului, oscilând între castaniu, şaten, culoarea mierii ori şuviţe, dar niciodată nu a schimbat coafura. Doar acum, de puţin timp, vedeta a decretat vinerea „ziua buclelor” şi o vedem pe post afişând onduleuri ample.

Şi cum tunsoarea ei a inspirat multe alte vedete, iat-o şi pe prezentatoarea jurnalului de la TVR 1, Malvina Cervenschi, cu o coafură asemănătoare. Nuanţa vişină putredă o prinde de minune!

Vedetele de la ştiri şi coafurile lor

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6