Uite ce mireasă frumoasă a fost Elena Lasconi!

De Diana Zagrean, pe

Elena Lasconi s-a căsătorit în acest weekend cu Cătălin, alesul inimii ei și se declară o femeie extrem de fericită, cu o nuntă de basm în straie populare românești, alături de prieteni.
„Sunt o femeie fericită! M-am pregătit cu mare emoție și cu meticulozitate pentru ziua nunții: 30 iunie. Sunt o româncă adevărată, sunt mândră că aparțin acestui neam și acestui pământ. Aici îmi sunt rădăcinile, iubesc tradiția românească și portul nostru. Așa că rochia de mireasă, straiele mirelui, tortul, decoratiunilea absolut totul a fost inspirat din costumele populare și tradițiile romanesti”, începe povestea Elena Lasconi, corespondentul special al emisiunii „Povestiri adevarate”, de Acasă.
Uite ce mireasă frumoasă a fost Elena Lasconi!
„Rochia a fost făcută manual de zeci de mâini de aur. Rochia a fost gândită și realizată cu măiestrie de Vera de la Atelierul Parlor care mi-a înțeles exact mesajul și care a făcut pur și simplu o operă de artă. Pe cap am avut cunună de flori și grâu. Toată cusătură din mărgele colorate a fost realizată de echipă Virginiei Linul-româncă noastră cunoscută în toată lumea că una dintre cei mai grozavi artizani ai acestui neam. Toate florile și culorile margelelor sunt din zonă Bistrița iar brâul pe care l-am purtat a fost personalizat la cererea mea cu un simbol românesc absolut special”, a mai spus ea.
Uite ce mireasă frumoasă a fost Elena Lasconi!
Slujba religioasă a avut loc la sfânta Mânăstire Comana ctitorita de Vlad Țepeș iar petrecerea la Casa Comana-Salonul din Pădure pe malul Deltei Neajlovului.
„Am plâns de bucurie la Mânăstire, am cântat și dansat la petrecere. Sunt un om norocos și fericit! Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine pentru că știu că au făcut-o cu tot sufletul. M-au învăluit cu dragoste, veselie și bunătate”, a mărturisit Elena Lasconi.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro