TRANSFORMAREA Gabrielei Cristea. De la prezentatoarea tv cu colăcei, la afacerista sexy | FOTO

De Unica.ro, pe

Gabriela Cristea (38 ani) a renunțat la televiziune în vara anului trecut, iar timpul petrecut departe de micul ecran pare că-i priește de minune. Vedeta și-a schimbat radical stilul de viață, a slăbit extrem de mult și a pus pe picioare o afacere cu rochii și accesorii pentru mirese.

Pentru Gabriela Cristea, postul Kanal D a fost o rampă financiară importantă. A început aici prin a prezenta din 2006 emisiunea „Noră pentru mama”, timp de cinci ani, apoi a moderat emisiunea „Draga mea prietenă”, pentru cea din urmă primind, conform informațiilor apărute în presă, 25.000 de euro lunar. În august 2012, vedeta a părăsit postul tv din cauza unor neînțelegeri financiare și, de atunci, a decis să acorde mai multă atenție stilului ei de viață și să intre în afaceri. După ce și-a schimbat radical regimul alimentar, a început să meargă la sala de sport și, în paralel, să pună pe picioare o afacere cu rochii și accesorii de mireasă.

Rezultatele nu au întârziat să apară! Vedeta a slăbit mai mult de 10 kilograme și arată mult mai bine decât în urmă cu 5 ani, când a fost surprinsă la plajă, făcând topless. Nici din punct de vedere financiar nu o duce rău. Magazinul cu rochii și accesorii pentru mirese este doar una dintre afacerile vedetei.

Mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro