Street Style cu Carmen Brumă

De Irina Hartia pe

De fiecare dată când o întâlnesc, Carmen e plină de energie și arată de milioane! De data aceasta am provocat-o să iasă din sala (și hainele) de antrenament și să pozeze în ținute casual, de zi cu zi. (Foto: Alex Roșieanu/UNICA)

Ședința foto a fost programată într-o zi de vineri, așa că orașul era ușor cam aglomerat pentru un shooting de street style, însă am reușit să ne strecurăm printre mașini și să ne descurcăm. După machiaj și păr, a urmat alegerea ținutelor – colorate, comode, mult denim și pe alocuri o pereche de sandale cu toc comod. „De cele mai multe ori ajung să fac shopping la ședințele foto. Nu am foarte mult timp la dispoziție pentru asta, așa că mă bucur din plin de piesele aduse de stiliști. Plus că am de unde alege!“ Și așa a și făcut! Am încheiat ședința foto cu o sesiune de shopping.

După cum era de așteptat, Carmen e adepta ținutelor comode, în care să se poată mișca în voie. „Sunt mereu în mișcare, fie că plec de la o filmare, stau cu Vlăduț sau merg spre antrenament“, motiv pentru care de cele mai multe ori alege piese din denim, pe care le poartă cu un T-shirt sau o cămașă relaxată.

Încălțămintea trebuie să fie la fel de comodă, însă sunt și excepții, situațiile în care preferă o pereche de sandale cu toc, care să sublinieze linia piciorului. Ce nu ar purta niciodată? „Papucii fără toc! Îi urăsc (râde)! Nu îmi plac deloc!“

 

Citește și – Ce costume de baie se poarta în vara 2017

Citește și – 7 perechi de sandale sub 50 lei, pe care le găsești în magazine

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro