Stilul autentic: sfaturi și motive pentru a-l dezvolta constant

Stilul personal este un cumul de elemente precum vestimentația, coafura și make-upul. Printre toate acestea se ascunde adevărata personalitate pe care îți dorești să o afișezi lumii din jur. Fie că este vorba de locul de muncă, interviuri sau cine petrecute în familie, grija pentru aspectul exterior și pentru felul în care te prezinți în societate îți va aduce beneficii pe toate planurile. Stilul autentic nu urmează reguli sau linii clare, ci este în continuă dezvoltare, mai ales în funcție de inspirația pe care o descoperi și cum îți dorești să fii percepută. Mai mult decât atât, stilul personal, unic este dat de un sentiment intim care se ascunde undeva în interior. Iată câteva sfaturi despre dezvoltarea acestui stil propriu, autentic:

Descoperă elemente specifice prin care să te exprimi

Poate cea mai importantă lecție învățată în timp de către toți cei pasionați de fashion și de stilul unic este dorința de a descoperi și a experimenta. Doar în acest fel poți ajunge la rezultate care te satisfac din toate punctele de vedere. Găsirea și dezvoltarea stilului autentic te vor duce, într-un final, în locul în care îți dezvolți o personalitate a stilului. De exemplu, poți învăța să apreciezi valoarea accesoriilor și a bijuteriilor prin interesul arătat pentru pietrele prețioase, materialele inedite din care sunt fabricate acestea și modelele avangardiste. Simțul estetic te va învăța să descoperi o nouă pasiune în domeniul fashion. Alege inele aur dama pentru a ieși în evidență în fiecare zi și pentru a adăuga ingredientul secret al unei ținute puternice.

Caută mereu inspirație

Dezvoltarea continuă a stilului autentic implică și procesul de inspirație. Aici poate fi vorba de reviste, site-uri, designeri pe care îi poți urmări constant sau chiar persoane publice. Săptămâna Modei organizată în diferite locuri din lume precum Milano, Londra sau New York reprezintă o ocazie bună pentru care casele de modă lansează noi colecții în funcție de trenduri, dar și de elementele artistice. Un lucru important de ținut minte în acest proces de dezvoltare a stilului este faptul că acesta nu trebuie să fie influențat de trenduri. Stilul autentic este semnătura ta și trebuie să devină permanent. La fel ca pentru marii designeri din lume, inspirația vine din curiozitate pentru lumea înconjurătoare. De asemenea, elementele naturale sunt menite să-ți ofere inspirația necesară în fiecare zi.

Fii curajoasă

Autenticitatea poate fi atinsă doar dacă faci alegeri curajoase în ceea ce privește stilul propriu. Acest lucru nu înseamnă neapărat să ieși din zona ta de confort și să faci alegeri neobișnuite, dar să te aventurezi mai mult în afara regulilor. Poți descoperi multe lucruri noi despre care nici nu știai că sunt pe gustul tău și să înveți mai multe despre ceea ce înseamnă stilul propriu. Documentarea pe această temă ajută de asemenea, iar, odată ce îți formezi ochiul, vei putea să te concentrezi doar pe ceea ce te reprezintă cu adevărat.

Stilul autentic este în continuă dezvoltare chiar și în viața de adult, iar acest lucru este normal. Ceea ce contează cu adevărat este să te regăsești în toate elementele pe care le porți zi de zi. De la accesorii, la atitudine, toate acestea îți vor întregi stilul unic.

Sursa foto: pexels.com

(P) Material publicitar realizat împreună cu Sabion

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!