SENSE Pink Spirit – Primavara-vara 2015

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 16 martie 2015, 13:16
Pentru ca viaţa este frumoasă, în 2015 se poartă « la vie en rose », romantismul delicat şi feminitatea asumată. Este momentul când bobocul se deschide într-o explozie de frumuseţe.

Andreea Tincu propune în Pink Spirit, noua linie creată pentru SENSE, rozul viu şi nuanţa intensă a florilor de primăvară, fine ca mătasea. Mesajul colecţiei « Pink Spirit » este universal – « pink happiness » pentru a regăsi candoarea copilăriei şi acel roz favorit al fetelor îmbujorate de la primul amor. Roz, culoare a iubirii şi a fericirii este mesajul SENSE pentru fiecare femeie – trăieşte fiecare clipă cu zâmbet. Şi cu un strop de piper roz – mirodenia favorită a vedetelor la Paris.

« Think Pink » spunea celebra ziaristă de modă în filmul de succes cu Audrey Hepburn. Rozul vibrant ca petalele de cyclamen, ca delicatele flori de fuchsia, sau asemenea velurului petalelor de trandafir, este noua culoare a sezonului. Mesajul ei: primăvara este o stare de spirit. Delicat precum hortensia, majestuos ca un buchet de bujori, fin ca o magnolie, suav ca lotusul din Vietnam, rozul este culoarea feminină par excellence.

Rozul propus de SENSE, în ţinutele mătăsoase şi feminine, este o nuanţă vibrantă, plină de personalitate, şi totuşi atât de delicată, ca un boboc de floare. Se poartă în acest sezon în contrast dramatic cu negrul sau versiunea « full block ». Această combinaţie este întărită de accente magenta, coral aprins ori roz indian cu un accent foarte fin şi preţios de auriu. Nuanţa din această primăvară, mai delicată decât roşul aprins al rodiei sau cranberry din sezonul trecut, are ceva din frumuseţea zmeurei, fructul adorat al copiilor. Orice femeie la modă a auzit de efectele miraculoase ale « cetonei zmeurei » în sănătate.

Pink Spirit propune ţinute universale, ele pot fi purtate în orice circumstanţă. Nimic nu este mai versatil decât nuanţa de roz aprins: o ţinută de zi care face diferenţa şi aduce o notă de prospeţime tonică în universul conformist al ţinutelor business, sau o ţinută elegantă, care poate fi purtată la ocazii speciale cu accesorii preţioase – eşarfe, brăţări aurii şi mai ales sandalele lejere. De ce nu, chiar în combinaţia rebelă a cântăreţei Pink din « One last kiss »?

O combinaţie inedită este carmin-alb-negru în imprimeul cu elemente de arta primitivă. Acesta înnobilează o ţinută din mătase naturală, vaporoasă, fluidă şi tinerească prin talia înaltă, elansată.

sense primavara

Piesa cheie a sezonului este taiorul elegant Full Pink. Acest tip de roz, ales cu grijă, pune în evidenţă atât brunetele, cât şi blondele în anul « Marsala » (nuanţa Pantone asemenea vinului). SENSE nu a ales un roz pal clasic, ci unul foarte sofisticat, un roz al seducţiei. Rafinamentul extrem este pus în valoare de croiul unic şi de tipul ţesăturii, o calitate exclusivă pentru Sense. Taioarele roz fac istorie.

Rochia roz are ca singur element …. feminitatea curbelor. Asocierea perfectă dintre linia simplă, sinuoasă, accentuată de clapetele petală, şi culoarea vie contribuie la acest aspect « gurmand » asemenea faimoaselor delicii pariziene numite « macarons Ispahan » – cu zmeură şi sirop de trandafir.

Bluzele SENSE cu mâneci ¾, croite în linia anilor 50, aduc o notă de o extremă feminitate dublată de caracterul sport şi lejer – o senzualitate liberă, tipică femeii moderne. Ea pune în evidenţă gesturile într-o atitudine decontractată chic.

Pentru spiritele mai conservatoare, dar totuşi dorind să fie în pas cu ultimele tendinţe internaţionale în modă, cămaşa Pink cu 5 nasturi de aceeaşi culoare, este alegerea ideală. Această nuanţă vie este un clasic al modei, asemenea combinaţiei alb-negru şi nu trebuie să lipsească din nicio garderobă. In acest sezon, prin colecţia SENSE, nuanţa de roz poate fi purtată în croiul la modă care pune în evidenţă silueta conferindu-i un farmec aparte. Farmecul tinereţii.

Modul în care îţi construieşti garderoba şi mai ales expresia feminităţii are o mare importanţă în acest an. Totul este culoare si culoarea înseamnă vibraţie, ne influenţează spiritul, starea de bine.

De ce Pink Spirit ? Nimic nu are un efect mai frumos asupra pielii decât rozul tineresc care schimbă, ca prin minune, orice faţă obosită, orice ţinută monotonă, orice ambient mohorât. Este nuanţa care îmbujorează şi cel mai simplu efect « antiaging » în vestimentaţie.

 

Rendez-vous în magazinele SENSE pentru a proba noua colecţie PINK SPIRIT şi online pe www.fashionsense.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!