(P) SENSE Primăvară-vară Aquatic Touch

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 aprilie 2015, 15:24
Aripi de fluture, tandreţe şi poezie, în 2015 feminitatea se dezvăluie într-o explozie de frumuseţe, exprimată prin forme fluide, lejere şi clasice. Se poartă romantismul şi azurul infinit al cerului, acolo unde visele se dezvăluie în mirajul curcubeului.

Andreea Tincu propune în Aquatic Touch, colecţia capsulă de sezon creată pentru SENSE, albastrul tandru asociat nuanţelor delicate ale imprimeurilor florale dispuse într-un contrast fin cu negrul subtil.

Mesajul colecţiei este universal – descoperă sensibilitatea feminină şi pune-o în valoare prin candoare. Azur, albastru pastel, albastru Trianon, alb, negru şi un buchet de flori rare compun un tablou impresionist, atmosfera definitorie pentru noua colecţie. Linia este extrem de tinerească şi cu o prospeţime care sugerează primele zile de primăvară. Este fluidă şi lejeră, se poate purta în orice context, într-un perfect dozaj de eleganţa sport şi rafinament feminin. Prospeţimea cromatică este dată de nuanţele uşor reci, ele sunt transpuse în croiuri clasice, pe corp, în materiale naturale.

Ţinuta nec-plus-ultra a sezonului este rochia fină de dantelă azur asemenea irişilor de pe Riviera. Dantela, uneori foarte preţioasă şi poate excesiv de senzuală, pare acum ….ingenuă. Se potriveşte de minune blondelor, dar şi celor cu părul negru abanos.

(P) SENSE Primăvară-vară Aquatic Touch

Rochia drapată din mătase imprimată inspirată de tehnica tie-dye este o apariţie de neuitat prin efectul grafic major. Este o notă de o extremă feminitate dublată de caracterul dramatic al celei care doreşte să impresioneze asemenea fluturilor în zbor deasupra unui lan de maci albaştri.

Topul în dungi alb-negru cu photo-print, în aparenţă sport şi decontractat, pune în evidenţă gesturile într-o atitudine sofisticată creată prin subtilul joc de forme şi culori. Este ideal în asociere cu denimul.

Farmecul aparte al acestei noi linii SENSE nu este altceva decât farmecul tinereţii şi al prospeţimii obţinut prin asocierea de culori reci pastel în contrast cu formele calde ale florilor. Bluzele cu flori de cireş, cais, magnolia şi alte stilizări în nuanţa pielii aduc un plus de poezie oricărei siluete. Simple, clasice şi foarte versatile, ele pot fi purtate cu pantaloni în nuanţă închisă ori cu fuste plisate pentru un plus de eleganţă în asociere cu un cardigan de contrast.

Colecţia capsulă este construită în jurul literei B ca în Beauty, Bloom, Butterfly, Blue, Black, Beige. Alegerile simple şi sensibile contribuie la expresia feminităţii şi la metamorfoza frumuseţii. Totul este inefabil în primăvara aceasta. O stare de bine şi o apariţie de nu-mă-uita, florile albastre pline de simboluri.

Rendez-vous în magazinele SENSE pentru a proba noua colecţie Aquatic Touch şi online pe www.fashionsense.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!