Selena Gomez sau Lucy Hale. Cine arată mai bine în Dior?

De Geo Berciu pe
Pe lângă asemănărea lor fizică extraordinară, Selena Gomez şi Lucy Hale au ales să poarte şi aceeaşi ţinută, o rochie roşie Dior, care le-a transformat în adevărate surori siameze. Totuşi, una dintre ele arată mai bine. Tu ce părere ai?

Îndrăzneaţă şi provocatoare, aşa a apărut Selena Gomez la premiera noului ei film „Rudderless”. Rochia roşie Dior cu un decolteu adânc a reprezentat o alegere riscantă, dar de data aceasta s-a dovedit câştigătoare. Glamour-ul look-ului ei a fost accentuat de ppărul prins în coc, marcat de cărare, dar şi de bijuteriile fine alese: o brăţară din argint cu diamante şi cercei delicaţi. Merită să amintim, de asemenea, şi pantofii Manolo Blahnik, asortaţi perfect cu clutch-ul negru.

selena-gomez-lucy-hale-dior 1

 

Lucy Hale a îmbrăcat aceeaşi creaţie Dior la premiile Teen Choice Awards 2014 şi a fost la fel de răvăşitoare. Ea şi-a îndulcit coafura cu câteva bucle adorabile şi a mizat pe bijuterii minimaliste. Spre deosebire de Selena Gomez, Lucy Hale a adăugat o notă personală ţinutei, un tiv negru, care s-a potrivit minunat cu manichiura neagră. O altă asociere interesantă a fost clutch-ul negru cu auriu Michael kors cu pantofii aurii pe gleznă Brian Atwood.

selena-gomez-lucy-hale-dior 2

Două vedete, aceeaşi rochie, dar diferenţe vizibile de stil. Cine arată mai bine în Dior?

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro