Rochiile de seară ale vedetelor

De Andra Pecingina pe

Începe sezonul petrecerilor de sărbători şi rochiile de seară vor fi la mare căutare. Inspiră-te din stilul vedetelor autohtone pentru pentru următoarea petrecere la care eşti invitată!
Ţinutele pregătite de celebrităţi pentru evenimente emană eleganţă şi rafinament indiferent de detalii. Unele pot fi foarte feminine şi romantice, altele sofisticate şi senzuale dar ceea ce contează este că look-ul de gală al vedetelor autohtone poate fi şi al tău.

Andreea Marin şi Simona Pătruleasa au purtat la diverse ocazii mondene rochii cu taietură sofisticată potrivite penru cocktail. Rochia neagră cu umeri uşor supradimensionaţi purtată de Andreea Marin la lansarea iniţiativei naţionale „Şcoala te face mare” este un exemplu de eleganţă al vedetelor de la noi. Nuanţa de roz aprins pentru care a optat Simona Pătruleasa, cât şi croiala asimetrică a rochiei sale, îi oferă o alură specială vedetei brunete.

Ilinca Vandici şi Valentina Pelinel sunt doar două vedete care aleg să poarte rochii de gală până în pământ, creaţii fără bretele în nuanţe delicate de alb şi ivoire. Cele două frumuseţi blonde sunt bine puse în valoare atât de croială cât şi de nuanţele deschise!

Dana Rogoz a ales pentru premiera serialului „State de România” o rochie vintage din brocart cu croială mini şi umeri XXL. Andreea Raicu a ales pentru Gala UNICEF acelaşi stil: rochie mini cu mâneci lungi, dar  pe un stil modern şi un material fluid, lejer. Ea a lăsat accesoriile să facă diferenţa pe covorul roşu.

Vezi mai multe imagini în galeria noastră foto cu rochii de seară purtate de Iulia Vântur, Monica Bârlădeanu, Alina Sorescu, Andreea Bălan!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii