Rochiile de neuitat ale anilor 2000

De Andra Pecingina pe

Am realizat pentru tine un top al celor mai frumoase rochii ale ultimului deceniu, creaţii de neuitat purtate de vedete sau văzute pe micul şi marele ecran!
De fiecare dată când auzim melodia din genericul „Sex and the City” ne vom aduce aminte cu plăcere ţinuta cu tutu alb purtată de Carrie Bradshaw. Simplitatea şi senzualitatea acesteia este greu de egalat şi aşa ne-a cucerit de la prima rochie Patricia Field, stilista celebrului serial…

O altă rochie splendidă a deceniului este creaţia „mille feuilles” Versace în care îl aşteaptă Carrie pe Aleksandr în somptuoasa cameră de hotel din Paris va rămâne pentru totdeauna în memoria fanilor „Sex and the City”.  

Rochie verde smarald purtată de Keira Knightley în „Atonement” (2007) este cu siguranţă pe lista rochiilor de care ne vom aminti mereu cu plăcere.  Poate din cauza culorii puternice, poate din cauza drapajului subtil sau a materialului luxos, rochia verde intră în primele locuri ale topului nostru.

Designerul de costume Jacqueline Durran a creat această rochie încercând să evite croielile bufante şi exagerate din perioada în care are loc acţiunea filmului. Ea a preferat o linie clasică şi extreme de elegantă, care se pare că a cucerit femeile din întreaga lume.

Acestea sunt pentru noi rochiile de neuitat ale anilor 2000, pe care vrem să ţi le reamintim în acest material.

Vei mai putea revedea cu plăcere în galeria foto de mai jos rochii excepţionale purtate de-a lungul deceniului de vedete ca Halle Berry, Marion Cotillard, Cate Blanchett, Penelope Cruz, Jennifer Lopez, Angelina Jolie sau Kate Hudson!

Cu siguranţă nu am acoperit gusturile tuturor aşa că poţi oricând să ne reaminteşti creaţii spectaculoase care merită un loc în istoria modei!Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro