Poze: Andreea Marin Bănică, apariție spectaculoasă la Chișinău

De PR, pe

Andreea Marin Bănică a fost invitata de marcă, la Chişinău, la un eveniment dedicat luptei împotriva cancerului la sân.
Dacă dress-code-ul evenimentului impunea o ținută care să- conțină culoarea roz, Andreea Marin Bănică a sfidat regulile alegând să poarte o rochie neagră, cu decolteu generos, semnată Mihaela Drafta, accesorizată însă cu panglica roz, simbolul luptei contra cancerului la sân.
Andreea Marin Bănică a cumparat rochia chiar dintr-un butic din Chișinău, acolo unde se vând creațile Mihaelei Drafta, designerul român fiind extrem de apreciat în Republica Moldova.
“Am avut plăcerea s-o cunosc pe Mihaela cu prilejul evenimentului de lansare al noului sediu al Fundației pe ca o conduc și i-am spus că îi admir creațile. Am fost plăcut surprinsă să descopăr că rochiile ei fac furori și la Chișinău și am ales să port la acest eveniment o creație a ei, pe care am cumpărat-o dintr-un butic de aici ”, declară Andreea Marin
La această petrecere au participat peste 100 de femei din Chișinău, iar scopul a fost acela de a trage un semnal de alarm cu privire la necesitatea unui control medical periodic pentru a preveni cancerul la sân. Vedeta serii a fost însă Daria, o tânără care a învins această boală și care a oferit, astfel, un exemplu de voință tuturor doamnelor prezente. Andreea Marin nu s-a dezis de apelativul de “Zână a Surprizelor” și cu sprijinul clinicii Acibadem Bodrum i-a oferit Dariei șansa unei operații de reconstrucție a sânului, pentru a avea din nou o viață normală.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!