Ramona Bădescu, două rochii frumoase în aceeaşi zi

Weekendul trecut, Ramona Bădescu a fost prezentă la Euro Dog Show, unde l-a susţinut pe designerul Gai Mattiolo.

Astfel, ea avut ocazia să etaleze două ţinute foarte frumoase îna ceeaşi zi. Mai întâi a purtat o rochie de cocktail turcoaz cu aplicaţii strălucitoare, o creaţie foarte sexy cu decolteu adânc şi spatele gol.
Mai târziu, Ramona Bădescu s-a schimbat într-o rochie de seară, o piesă gri fără bretele cu aplicaţii strălucitoare pe bus şi crăpătură adâncă ce i-a dezvăluit picioarele perfecte.
Ramona a admirat la competţi canină Ogarul afgan, o rasa de caine foarte draga sufletului ei, pentru ca a avut, in trecut, un astfel de exemplar. Vedeta a fost la European Dog Show alaturi de « fetita ei », Hera, catelusa rasa pudel care face 8 ani in luna octombrie. La eveniment au fost prezente personalităţi precum Cristian Rizea – deputat, Paula Iacob – avocat, Gheorghe Zamfir, Irina Loghin insotita de fiica sa Irinuca, Marius Marinescu, Valeria Arnautu, Mihai Verbinschi si Camelia Zorlescu actori, precum şi numeroase personalităţi ale Federaţiei pentru Protectia Animalelor şi Mediului, ale Asociaţiei Chinologice Române, invitaţi importanţi din ţară şi străinatate.

Vezi o altă apariţie frumoasă a Ramonei Bădescu!

 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!