Vezi rochiile Maria Lucia Hohan pentru primăvară-vară 2013

De Unica.ro, pe

Pentru sezonul primăvară-vară 2013, MLH propune un stil delicat, fidel feminității clasice. Liniile simple și fluide, paleta cromatică exotică, accesoriile ce desenează iluzia unor bijuterii purtate pe piele, sunt doar câteva dintre elementele care se regăsesc în noua colecție.

Rochii Maria Lucia Hohan

Noile piese au fost deja alese de personalități din lumea muzicii și a cinematografiei pentru a fi purtate la diferite festivități de premiere. Astfel, cântăreața Taylor Swift a îmbrăcat rochia din dantelă albă Sienna cu ocazia premiilor Grammy și ulterior a și achiziționat-o pentru garderoba personală.

În colecţia de primăvară/vară 2013 materiale precum dantela, franjurile de mătase, voalul și silk tulle-urile transparente compun piese unice și feminine.  MLH propune linii din ce în ce mai simple, forme clasice reinterpretate, care urmăresc și remodelează silueta.  Noua colecție surprinde printr-o cromatică exotică, care duce cu gândul la tărâmuri de poveste,  oaze de liniște și relaxare. Ametist, mojito, lime, watermelon, papaya, sunset sunt doar câteva dintre nuanțele noilor creații MLH. Se remarcă rochiile din dantelă, albă sau neagră, montată pe materiale care permit purtarea lor fără jupă și care oferă structura și volumul dorite.
Monica Bîrlădeanu, absolut superbă într-o rochie Maria Lucia Hohan
rochii maria lucia hohan
„Cel mai recent sezon a confirmat din fericire interesul vedetelor și al retailer-ilor internaționali pentru creațiile MLH, astfel că noua colecție este deja disponibilă pe multe piețe din Europa, SUA și Asia” a declarat Maria Lucia Hohan. „Dar aș dori să le mulțumesc în primul rând clientelor noastre din România, care au facut posibilă dezvoltarea brand-ului și care ne încurajează în fiecare zi și ne inspiră să gândim noi creații feminine, pentru femei frumoase cu siluete superbe. Showroom-ul este extrem de animat în fiecare zi și le sunt recunoscătoare pentru bucuria de a fi apreciată în țara în care mi-am dorit să creez și să construiesc MLH!”
Taylor Swift, superbă într-o rochie Maria Lucia Hohan

Rochiile romantice cu volane montate într-o nouă formulă și aduse în contemporan,  piesele din voaluri de mătase combinate cu detalii din piele aurie, ce creează iluzia unor bijuterii purtate pe piele, rochiile cu lugime medie inspirate din costumul de balet sau rochiile lungi de seară din soft tulle – toate fac parte din universul magic creat de MLH.

Creațiile MLH s-au bucurat de un succes deosebit peste hotare, fiind purtate în ultimul an de vedete din A list, în cele mai diverse momente, de la dineuri la  Casa Albă, la Globurile de Aur sau pictoriale și până la premiile Oscar. Jennifer Lopez, Eva Longoria, Taylor Swift, Jennifer Hudson, Nicole Scherzinger, Natasha Bedingfield sau Kelly Osbourne sunt doar câteva dintre personalitățile internaționale care au ales ținute MLH pentru evenimente glam. De asemenea Lana Del Rey, Dita Von Teese, Maria Sharapova sau Diane Kruger au îmbrăcat MLH în diferite pictoriale publicate în reviste internaționale.
rochii maria lucia hohan

Și vedete din România au ales piese din noua colecție, astfel că Inna a purtat rochia Roxy pentru finala show-ului Vocea României. În acelasi show TV Antonia a purtat o rochie roșie semnată Maria Lucia Hohan. De altfel Inna alege  ținute MLH custom made pentru concertele și videoclipurile sale, în vreme ce Antonia a dat chiar numele uneia dintre cele mai vândute rochii din sezonul trecut.

La începutul acestui an publicația US Weekly a prezentat cele mai spectaculoase rochii MLH purtate de vedete pe Red Carpet, în cel de-al doilea spread dedicat designer-ului de la intrarea sa pe lista stiliștilor de la Hollywood.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!