Poartă flori în păr primăvara aceasta!

De Diana Sorescu, pe

Zilele senine sunt aici, e cald, e lumină, e primăvară! Celebrează anotimpul renaşterii cu coafuri chic, împodobite cu accesorii fine. Sezonul asta, se poartă florile mari, handmade!

Andreea Marin, Sarah Jessica Parker, Taylor Swift

Hair styliştii au decretat: în sezonul cald 2011, sunt pe val accesoriile feminine, prinse cu măiestrie în păr. Sunt la modă bijuteriile ce decorează o coafură, bentiţele, panglicile, fundiţele, dar în special florile mari, colorate.

Vorbim despre creaţii somptuoase, ce imită perfect florile naturale. Trandafiri, crini, maci, toate sunt frumoase şi de efect.

Pentru primăvară, sunt recomandate florile în nuanţe pale, de la nude la roz fane sau lanvandă, iar la vară putem să îndrăznim mai mult şi să purtăm roşu, albastru electric, verde lime sau aquamarin.

Ceea ce este minunat la aceste accesorii este faptul că sunt versatile şi îmbogăţesc orice coafură. Le poţi purta cu părul desprins, drept sau buclat, aranjat pe o parte, poţi decora un coc franţuzesc sau o frizură retro.

De asemenea, dacă floarea are un diametru suficient de mare, te poţi inspira de la Andreea Marin! În acest caz, floarea devine accesoriu manifest şi transformă o ţinută simplă în una de gală.

Sarah Jessica Parker a ales să dea o notă feminină cocului prin ataşarea unei flori alb vanilat, iar Taylor Swift a mers pe varianta unei cordeluţe cu floare, pe care a întors-o spre spate.

Ţie ţi-ar plăcea să porţi flori în păr?

Poartă flori în păr primăvara aceasta!

Foto: arhiva Ringier, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!