Tendinţe în machiaj la Grammy

De Andra Pecingina pe

Farduri de pleoape cu irizaţii, smokey eyes în nuanţe de ametist, gene false şi buze „pictate” în culori puternice, vedetele au ales stiluri de machiaj electrizante pentru seara…
… premiilor Grammy. 

Iată cum le poţi copia look-ul fără prea mult efort!

Celebrităţile au apărut pe covorul roşu la gala premiilor Grammy 2010 arătând impecabil din cap până în picioare.

Noi îţi arătăm exact cum obţii stilurile de machiaj cu care au făcut furori.

Taylor Swift şi-a folosit trăsăturile angelice pentru a crea un look desprins din filmele vechi de la Hollywood.

Tendinţe în machiaj la GrammyEa a adoptat un machiaj inspirat din anii ’50, cu accent atât pe ochi folosind eyeliner negru, cât şi pe buze cu o nuanţă soft de ruj roşu.

Alege una din nuanţele cremoase ale gloss-ului Lipfinity de la Max Factor, la preţul de 39,89 lei.  

Pentru a recrea look-ul cântăreţei este de ajuns să aplici un strat de fard de pleoape negru mat sau gri închis.

După, trasează cu atenţie deasupra genelor  o linie clasică de eyeliner negru.

Îţi recomandăm să foloseşti un eyeliner cât mai intens.

Recomandăm Oriflame Beauty Kajal Eye Liner, disponibil la preţul de 13,99 lei.

Tendinţe în machiaj la GrammyRihanna a făcut din nou furori pe covorul roşu la premiile Grammy 2010, nu doar datorită excepţionalei rochii Elie Saab, ci şi datorită look-ului de prinţesă a gheţii pe care l-a adoptat.

Coafura Rihannei este cerută în saloanele din întreaga lume şi stilurile de machiaj pe care le reinventează devin favoritele specialiştilor în make up.

Artista a adoptat un machiaj rafinat folosind fard de pleoape argintiu deschis, uşor sidefat şi gene false foarte lungi.

Pentru a îi copia look-ul aplică un fard cremos pe pleoapa superioară dar şi pe cea inferioară, astfel încât să creezi un ochi alungit.

Conturul final al ochilor îl vei obţine folosind un creion dermatograf negru pe interior şi aplicând un set de gene false.

Alege fardul tip mousse Glam Eyes de la Rimmel, la preţul de 29,90 lei şi setul de gene false Crazy Horse de la Sephora la preţul de 39 de lei.

Tendinţe în machiaj la GrammyKeri Hilson a fost nominalizată la categoria Best New Artist, dar şi în lista noastră cu cele mai frumoase apariţii pe covorul roşu.

Ea a ales un machiaj smokey eyes în nuanţe de violet-ametist care i-a complimentat nuanţa tenului şi ochii căprui.

Caută o paletă de machiaj smokey eyes în culori elegante, cum este Kit-ul Party Queen de la Sephora la preţul de 98 de lei.

Cum obţii machiajul smokey eyes ametist?  Foloseşte fardul de pleoape mai dechis la culoare pe toată pleoapa, până la sprâncene.

Urmează aplicarea fardului de ochi închis la culoare, cel care dă numele machiajului.

Acesta trebuie aplicat delicat sub cuta pleoapei, mai mult înspre colţurile ochilor. Conturul trebuie dat de un dermatograf bun şi rimelul pentru volum va complete look-ul de petrecere.


Tendinţe în machiaj la GrammyPoate că ţinuta lui Carrie Underwood a ajuns pe lista neagră, dar machiajul pentru care artista a o optat este unul clasic, feminin şi poate fi reprodus cu uşurinţă. 

Cântăreaţa americană este blondă cu ochi căprui şi îşi păstrează sprâncenele naturale, negre, aşa că un machiaj smokey eyes în nuanţe de negru mat este perfect pentru trăsăturile ei.

Machiajul „smokey eyes” este destul de puternic, deci va trebui să alegi o nuanţă naturală pentru buze.

Accentul pe ochi este suficient pentru a atrage privirile.

Foto: Northfoto, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro