Lara Stone – modelul preferat de Vogue

De Andra Pecingina, pe

Lara Stone a fost fotomodelul anului 2009 şi a apărut în mai multe revsite de modă şi campanii publicitare decât oricare alta dintre colegele sale. Revista Vogue Franţa este responsabilă pentru …
… popularitatea manechinului de origine olandeză: Lara a apărut pe nu mai puţin 8 coperte ale ediţiilor internaţionale Vogue, şi coperta ediţiei Vogue Paris din septembrie 2009 este cea cu numărul 4 pentru ea.

Revistele de modă au mizat foarte mult pe puterea unui fotomodel de a vinde orice, chiar şi ediţia pe a cărei copertă se află. Supermodelele anilor ’90 au făcut istorie şi au arătat lumii că ele pot fi celebrităţi mult mai influente şi râvnite decât frumuseţile de pe marele ecran. Fiecare fotomodel a avut o perioadă de glorie: Verushka, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Kate Moss, Agyness Deyn. Acum este rândul Larei Stone!

Lara Stone - modelul preferat de VogueEdiţia Vogue Franţa din februarie 2009 i-a fost dedicată în totalitate, cuprinzând şi un pictorial de 14 pagini numit „The Many Faces of Lara Stone”, iar cea mai recentă, din octombrie 2009 prezintă un pictorial controversat care o are din nou în centru pe Lara Stone.

Pielea modelului, în realitate albă, a fost vopsită în negru, iar imaginile realizate la ideea redactorului-şef Carine Roitfeld, au făcut imediat înconjurul internetului şi au fost aspru dezbătute pe bloguri.

Ediţia franceză a celebrei reviste de modă este cunoscută pentru controversele pe care le nasc editorialele sale de modă şi stil, din care putem da ca exemplu doar cel în care un model presupus însărcinată fumează.

Un alt pictorial controversat din 2009 o prezintă pe Lara Stone în personajul unei femei-vampir, cu machiaj negru şi roşu puternic.

În iunie 2009 ediţia americană Vogue a prezentat un material în care Morgan Freeman a fost fotografiat în compania frumoasei olandeze pe străzile din Miami.
Lara Stone - modelul preferat de Vogue
Lara reprezintă imaginea unor cărci ca MaxMara, Hugo Boss, Just Cavalli, Calvin Klein Make-Up, H&M, Belstaff, Sisley şi Givenchy. Ea a prezentat colecţii pentru case de modă celebre: Louis Vuitton, Lanvin, Miu Miu, Valentino, Jean Paul Gaultier, Dolce & Gabbana, Givenchy, Karl Lagerfeld, Missoni, Emanuel Ungaro şi mulţi alţii.

Ea a fost inclusă din reportajul de modă ELLE „Supermodel Generation 2006″, alături de Jessica Stam, Gemma Ward, Hilary Rhoda şi Natasha Poly. Stungăreaţa fotomodelului ne aduce aminte de inocenţa Vanessei Paradis şi stilul ei cameleonic în faţa aparatului de fotografiat este asemănat cu cel al faimoasei Kate Moss. Fashion TV a desemnat-o numărul 1 în topurile „First Faces” 2006 şi 2007.

Lara despre…

Moda este… „menită să facă oamenii să arate ridicol, dar ridicol de bine!”

Individualitatea este
… „o necesitate!”

Niciodată n-am… „fost fericită într-un aeroport, n-am făcut sex în avion, n-am avut aventuri cu foştii iubiţi ai unei prietene…”

Vicii… „ţigările, cafeaua, înjur şi sunt morocănoasă.”

Foto: Northfoto, Vogue.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!