Elegantă în orice moment al zilei. Ia exemplu de la vedete

De Geo Berciu, pe Ultimul update Joi, 28 aprilie 2022, 16:01

kate-middleton-tinute-zi

Kate Middleton a devenit în ultimii ani preferata designerilor, care i-au recunoscut stilul vestimentar impecabil, ce îmbină armonios eleganţa titlurilor nobiliare cu naturaleţea caracteristică oamenilor obişnuiţi. Un element preferat al ţinutelor de zi ale ducesei de Cambridge sunt imprimeuri florale, iar rochia creaţie LK Bennett este un exemplu în acest sens. Versatilă şi jucăuşă o ţinută de acest gen poate face faţă cu succes oricărei întâlniri din timpul zilei.

sofia-coppola-tinute-zi

Pentru o persoană îndrăzneaţă, bulinele sut cea mai bună alegere în timpul zilei. Ne-a demonstrat acest lucru Sofia Coppola cu outfitul ei Louis Vuitton, purtat în timpul prezentării ultimei colecţii a acestui brand. O rochie jucăuşă a fost transformată într-o ţinută elegantă cu ajutorul câtorva accesorii: o curea care a marcat talia, foarte în trend în acest sezon, pantofi cu barete pe gleznă şi un clutch simplu.

angelina-jolie-tinute-zi

Un model de eleganţă a fost şi Angelina Jolie în timpul participării la un eveniment pe tema violenţelor sexuale în războaie, în ţinuta ei albă, purtând semnătura lui Michael Kors. Cu o fustă din voal alb de inspiraţie retro şi un blazer subţire, uşor, la care a asociat pantofi nude Jimmy Choo “Agnes”, Angelina a lăsat o impresie de neuitat. Şi tu poţi să-i urmezi exemplul vestimentar!

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!