Elegantă în orice moment al zilei. Ia exemplu de la vedete

De Geo Berciu, pe Ultimul update Joi, 28 aprilie 2022, 16:01
Rafinamentul şi stilul sunt atributele care ar trebui să definească o femeie în orice moment al zilei. Pentru un look de excepţie, ia exemplu de la vedete pentru outfituri deosebite în timpul zilei.

Pentru a-şi susţine soţul, care a împlinit 10 ani ca şi ambasador UNICEF, Victoria Bekham a venit la New York, iar ţinuta în care a fost surprinsă la aeroport a obţinut numai laude din partea criticilor de modă. Haina în nuanţa camel, cu pantalonii asortaţi în aceelaşi ton, a fost echilibrată minunat cu un pulover bugundy. Efectul luxos al ţinutei a fost sporit de pantofii bicolori Nicholas Kirkwood şi de geanta cu imprimeu animal print. Confortabil şi deloc complicat!

victoria-beckham-tinute-zi

Pentru o întâlnire cu prietenii, cel mai bun exemplu este cel al blogger-ului de modă, Garance Doré. Unei perechi de jeanşi confortabili, ea a asociat o cămaşă din denim lejeră, căreia i-a adăugat o notă de feminitate aparte cu un pulover în nuanţe pastel. Pantofii cu toc jos sunt confortabili şi, alături de un clutch minimalist, contribuie la aspectul chic al ţinutei.

garance-dore-tinute-zi

Ai parte de o invitaţie la un vernisaj sau la un eveniment în care nu poţi afişa o ţinută de seară, însă ai dori un outfit pretenţios? Un model în acest sens este Jenna Lyons, directorul de creaţie al brandului J Crew, care a devenit un style icon urmărit de fashioniste din întreaga lume. O pereche de pantaloni largi, combinată cu o bluză din mătase cobalt şi cu un clutch sunt nu numai o pată de culoare, ci şi un mod creativ de a atrage atenţia.

jenna-lyons-tinute-zi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!