Diana Dumitrescu, sexy în costum de circ!

Diana Dumitrescu a jucat rolul sirenei într-un spectacol de circ cu ocazia filmărilor pentru emisiunea “Serviţi, vă rog!”. Iată cum arată în costumul sexy de circ.

Cea de-a treia ediţie a emisiunii “Serviţi, vă rog!” va fi ocazia perfectă pentru Diana Dumitrescu să-şi demonstreze cunoştinţele în scuba-diving. În timpul spectacolului de la circ, aceasta a jucat rolul sirenei, iar numărul din cupa imensă cu apă i-a ieşit perfect!

Nu la fel de bine s-a descurcat Laurette, care a primit sarcina de a hrăni animalele circului, însă a fost “atacată” de pelicanii înfometaţi. Mulatra a fost cât pe ce să se înece când a figit de Nea Marin cu hidrobicicleta şi a căzut în mare.
Diana Dumitrescu, sexy în costum de circ!

De altfel, nici Nea Marin nu a avut o ediţie prea uşoară. Sătui de ordinele lui, vedetele i-au pregatit o “surpriză”! L-au convins să se urce şi el pe candelabrul pe care se fac acrobaţiile în timpul show-ului, ca să vadă şi el cum e. Odată convins, vedetele au ridicat candelabrul în tavan şi l-au lăsat pe Nea Marin acolo vreme de vreo 20 de minute.
Diana Dumitrescu, sexy în costum de circ!
Diana Dumitrescu, sexy în costum de circ!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!