Criza nu afectează preferinţele cosmetice ale femeilor

De Andra Pecingina pe

90% dintre femei nu şi-au schimbat obiceiurile de înfrumuseţare de când a început criza economică, aceasta este concluzia unui studiu realizat în cinci ţări europene şi SUA, la care au participat …

… 4000 de femei. În altă ordine, sondajul efectuat dezvăluie că 46% dintre femei şi-ar schimba coafura, o treime dintre ele şi-au schimbat culoarea părului.  86% dintre femei consideră că machiajul le ajută să se pună în valoare, iar 82 % mărturisesc faptul că machiajul de zi cu zi le oferă mai multă încredere în ele.

Majoritatea covârşitoare a participantelor la sondaj indică fondul de ten şi rimelul ca produse de bază pentru machiajul lor, „armele” preferate pentru a înfrunta lumea.

Se pare că produsele cosmetice şi mai ales cele de machiaj sunt în continuare importante pentru femei, doar italiencele recunosc că folosesc mai puţine produse datorită recesiunii. Femeile din Spania mărturisesc că acum preferă să fie mai atrăgătoare la birou, iar majoritatea celor intervievate aleg acum culorile naturale pentru machiajul de zi.

Sondajul a fost realizat de Grupul L’Oréal.

Foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro